Antrenament cu public: Dinamo - Olimpia Balti 5 - 1. Urmeaza Hajduc Split

joi, 22 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Antrenament cu public: Dinamo - Olimpia Balti 5 - 1. Urmeaza Hajduc Split. Dinamo s-a calificat fara probleme in turul trei preliminar al Europe League, trecand la pas de moldovenii de la Olimpia Balti, cu scorul general de 7-1. Cinci dintre goluri au fost inscrise la Bucuresti, in partida retur. Toate cele sapte goluri ale alb-rosilor au fost marcate de sapte jucatori diferiti, meciul incheindu-se cu 5-1 in favoarea echipei lui Andone. 
Cu calificarea asigurata deja din tur, cand Dinamo s-a impus cu 2-0, trupa lui Ioan Andone s-a dezlantuit in returul din Stefan cel Mare. Doar atmosfera din tribune a umbrit putin aspectul meciului, suporterii dinamovisti nefiind impulsionati sa vada meciul dinamovistilor cu moldovenii pe viu. In teren, in ciuda caldurii sufocante, lucrurile au decurs foarte usor pentru dinamovisti care si-au impus punctul de vedere inca din primele minute. Andrei Cristea a deschis scorul dupa doar 3 minute de joc, in urma unor greseli in lant ale moldovenilor, cu un sut din apropierea liniei portii.
Dupa deschiderea scorului, dinamovistii au facut inexplicabil pasul inapoi, dand ocazia moldovenilor sa domine copios. Curca a avut numeroase interventii salvatoare in fata suturilor lui Jerome sau Adaramola, salvandu-si echipa in situatii limita de la goluri ca si marcate. Pana la urma, Dinamo a revenit treptat in joc, iar in minutul 32 Adrian Cristea a facut 2-0, marcand direct din lovitura libera.
Finalul primei reprize a adus al treilea gol al dinamovistilor, de aceasta data Ousmane N`Doye fiind cel care a trimis mingea in ate, sutul sau din afara careului fiind deviat cu noroc de un adversar, mingea pacalindu-l pe portarul moldovenilor.
Inceputul partii secunde a adus si debutul lui Juan Pablo Garat in tricolul alb-rosu, acesta intrand in locul lui Scarlatache in defensiva. Insa fundasul nu a avut o activitate prea intensa, moldovenii cazand cu timpul din punct de vedere fizic. Motiv numai bun pentru dinamovisti de a presa in ofensiva. Astfel ca, in minutul 58, Catalin Munteanu a facut 4-0 pentru echipa din Stefan cel Mare, dupa o faza superba creata de Adrian Cristea.
Acesta a fost schimbat ulterior, iesind din teren in aplauzele spectatorilor, in locul sau intrand Liviu Ganea. La fel ca in partida din tur, Ganea putea marca la prima atingere de balon, insa de aceasta data a fost agatat de portarul advers si s-a acordat penalty. Ganea ar fi vrut ca el sa execute de la punctul cu var, insa Andone l-a desemnat clar pe Torje. Iar micutul mijlocas a inscris fara probleme pentru 5-0, desi lovitura de pedeapsa s-a repetat la indicatia arbitrului italian.
Golul de onoare al moldovenilor a venit chiar in minutul 90 al meciului, Adaramola marcand pe contraatac dupa o desincronizare totala a defensivei dinamoviste. Dinamo avea un jucator in minus pe gazon, Torje fiind scos accidentat pe margine. Dinamovistii nu s-au bucurat exagerat la finalul meciului, desi au obtinut la pas calificarea in turul urmator din Liga Europa, unde vor intalni un adversar de calibru, Hajduk Split.
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu