Avancronica Europa League: Myllykosken Pallo 47 - FC Timisoara

miercuri, 28 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Myllykosken Pallo '47 - FC Timişoara va fi un meci ciudat pentru ca romanii nu stiu nimic despre finlandezi si invers. 
Timisoara a obtinut cu sansa un punct la meciul de debut din acest sezon, 2-2 acasa cu Bistrita, fiind la prima impresie, mai slaba decat in sezonul trecut. MyPa este la retrogradare in campionatul Finlandei, dar va incerca pe plan european sa ajunga cat mai departe, de ce nu chiar in grupele UEL.
Pana acum scandinavii au mai sustinut doua tururi preliminare, trecand fara emotii de estonienii de la Trans Narva (2-0 & 5-0) si de andorienii de la Sant Julià (3-0 & 5-0). MyPa n-a primit gol in preliminariile Europa League, dar a marcat 15, insa acum vor intalni un adversar adevarat, nu de mana a saptea. Timisoara este favorita la calificare, are un lot mai valoros si un buget mai mare decat al finlandezilor si in mod normal ar trebui sa se califice fara probleme. 
Daca ar fi avut mai mult timp la dispozitie pentru a exersa tactica de joc, Petrovic n-ar fi avut emotii cu MyPa, dar acesta a sosit la Timisoara de putina vreme si pentru a face un lot omogen i-ar fi trebuit macar inca o luna de antrenamente. Dar si asa Timisoara va trebui sa forteze maine victoria sau in cel mai rau caz, sa faca un rezultat de egalitate. MyPa-Timisoara este meci de X2.

 ECHIPE PROBABILE :
Myllykosken Pallo '47 - Mika Johansson - Konsta Hietanen, Antti Uimaniemi, Ville Oksanen, Sampsa Timoska - Einari Kurittu, Tuomas Aho, Antti Okkonen, Ville Saxman - Ilari Äijälä, Maxim Votinov; Antrenor: Janne Lindberg
FC Timişoara - Pantelimon - Éder Bonfim, Mera, Čišovský, Scutaru - Contra, Alexa, Bourceanu, Tameş - Goga, Axente; Antrenor: Vladimir Petrović; Accidentat: Sepsi; Suspendaţi: -; Vor mai lipsi: Vršič, Zicu; Rezerve: Taborda, Luchin, Popović, Curtean, Chiacu, Axente, Mansour

CASETA MECIULUI :
Myllykosken Pallo '47 - FC Timişoara
Data: 29.07.2010 Ora: 19:00 Stadion: "Saviniemi Football Stadion" Oraş: Myllykoski Arbitru: David Mckeon (Irlanda)
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu