Avancronica: Sportul Studentesc - Otelul Galati

vineri, 23 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Sportul Studentesc - Otelul Galati, un meci intre doua echipe nu au facut niciun transfer important in aceasta vara, mizandu-se in general omogenizarea loturilor de anul trecut.“Gasca nebuna” are avantajul de a-i avea in lot pe Varga si Balan care insa n-au mai jucat la un nivel cat de cat bun de sase luni, atunci cand au semnat cu Rapidul. Momentan ei se afla in “Regie”, insa nu se stie sigur daca pana la finele perioadei de transferuri ei vor ramane tot sub comanda lui Tibor Selymes.

.SPORTUL STUDENTESC
Tibor Selymes a declarat că este foarte important pentru gruparea bucureşeteană să debuteze în noul sezon al Ligii I cu o victorie, deoarece jucătorii pe care îi pregăteşte sunt unii de moral: "Este foarte important să începem cu dreptul, pentru că Sportul este o echipă de moral. Un egal în meciul cu Oţelul ar reprezenta un eşec pentru mine, deoarece jucăm acasă şi este important pentru noi să ne câştigăm meciurile de pe teren propriu, pentru a putea sta liniştiţi. Obiectivul nostru este să câştigăm meci de meci, să ne pregătim serios pentru fiecare partidă, iar apoi vom vorbi şi despre un obiectiv mai îndrăzneţ", a spus Selymes.

TRANSFERURILE SPORTULUI DIN ACEASTA VARA:
Antrenor: Tibor Selymes -confirmat-
Au venit: Stelian Stancu (fundaş, FC Braşov), Dacian Varga (mijlocaş, Rapid Bucureşti), Tiberiu Bălan (mijlocaş, Rapid Bucureşti)
Au plecat: -
ra
REZULTATE MECIURI AMICALE:
Sportul - Minyor Pernik 1-4
Sportul - Bero Stara Zagora 2-1
Sportul - Šampion Celje 6-1
Sportul- Hrvatski  2-1


Sportul Studentesc a revenit in prima liga dupa o pauza de patru ani. La sfarsitul sezonului 2005-2006, desi au terminat pe locul patru in clasament, fiind la un pas de cupa UEFA, "alb-negrii" au fost retrogradati in liga secunda de FRF pentru ca nu si-au platit datoriile la timp. Atunci a fost o nedreptate pentru ca, daca vroia, Mircea Sandu ar fi putut trece cu vederea intarzierea de cateva zile a primirii banilor, insa acesta avea o datorie morala fata de Valentin Condescu care l-a ajutat sa obtina voturile pentru presedintia FRF. Obiectivul "studentilor" in acest sezon este de a se mentine in prima liga pentru ca e greu de crezut ca, fara nici o investitie ar mai avea sansa de a ajunge in topul clasamentului. Ar fi important ca echipa di Regie sa debuteze cu o victorie pentru ca i-ar ajuta moral pe tinerii jucatori si mai ales ca in etapa viitoare va juca in Stefan cel Mare cu Dinamo.
Echipa probabilă: V.Niculescu - Ciupe, Cioranu, Ghinga, Cheţan - Irimia, Cruceru, Nae, D.Varga - Curelea, Ferfelea; Antrenor: Tibor Selymes; Accidentat: T.Bălan; Rezerve: Viciu, Farmache, Patrichi, Nicola, Postolache, Dobre

MECIURI AMICALE:
05.07.2010:
Oţelul Galaţi -  Budějovice 2-1
06.07.2010:
Oţelul Galaţi - Neftchi Baku 3-0
08.07.2010:
Oţelul Galaţi - Burghausen 0-0
10.07.2010:
Oţelul Galaţi - St.Johann 19-0
13.07.2010:
Oţelul Galaţi - Ferencvaros 1-1
14.07.2010:
Oţelul Galaţi - Al-Ahli  1-1
ra
.OTELUL GALATI
Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că formaţia sa are ca obiectiv pentru noul sezon competiţional să acumuleze mai multe puncte decât în precedentul campionat: "Ne-am pregătit foarte bine în această vară. Îmi doresc să avem o creştere în calitatea jocului, iar, ca obiectiv, vrem să strângem mai multe puncte decât în sezonul precedent. Nu vorbim de cupe europene, ci de un număr de puncte mai mare decât în campionatul trecut, când am terminat la doar trei puncte de Liga Europa. Consider că este un obiectiv realizabil şi mă bazez pe faptul că avem continuitate, nu am pierdut jucători şi cred că formăm o echipă omogenă".

TRANSFERURILE GALATIULUI DIN ACEASTA VARA:
Antrenor: Dorinel Munteanu -confirmat-
Au venit: Stelian Cucu (fundaş, FCM Dunărea Galaţi), Laurenţiu Petean (fundaş, Delta Tulcea), Laurenţiu Buş (mijlocaş, Arieşul Turda), Csaba Borbely (atacant, liber de contract), Robert Elek (atacant, FC Bihor Oradea)
Au plecat: Zdenko Baotić -Bosnia- (portar, pus pe lista de transferuri), Gabriel Siminic (fundaş, şi-a reziliat contractul), Njegoš Goločevac -Serbia- (mijlocaş, şi-a reziliat contractul), John Jackie Ike Ibeh -Nigeria- (mijlocaş, pus pe lista de transferuri), Mircea Axente (atacant, FC Timişoara), Stevo Nikolić -Bosnia- (atacant, şi-a reziliat contractul)

Dorinel Munteanu are deja un an de cand este antrenor la Otelul, echipa pe care a salvat-o anul trecut de la retrogradare fara nici o emotie, ba mai mult a fost aproape de un loc de UEL. Dorinel Munteanu, si-a fixat ca obiectiv acumularea a cel putin 51 de puncte, cu unul mai mult decat cele stranse sezonul precedent si spera ca prin aceste puncte sa prinda un loc de Europa League.Totusi acest numar nu ar fi asigurat prezenta intr-o cupa europeana in sezonul incheiat in aceasta vara, insa un "tren" de europa poate fi prins si prin intermediul Cupei Romaniei. Desi starea financiara a echipei nu este tocmai in regula, antrenorul galatenilor spera sa nu mai intalneasca problemele din toamna trecuta, cand angajatii clubului au stat cu conturile goale cateva luni, afectand printre altele chiar si rezultatele echipei. Cu un lot alcatuit din jucatori tineri, "Neamtul" se bazeaza pe continuitate si s-a declarat multumit de elevii sai, mai ales ca exista o concurenta destul de mare pe fiecare post. 
Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Sg.Costin, Sârghi, Sălăgeanu - G.Paraschiv, Giurgiu, Neagu, Ochiroşii - Pena, Borbely; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentaţi: L.Antal, Ibeh; Rezerve: Abraham, Cojoc, Perendija, Viglianti, Petean, Iorga , S.Ilie, Elek

Meciul dintre Sportul Studentesc si Otelul Galati incepe 
la ora 16,30 si poate fi urmarit live online 
..AICI..
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu