Nervi si multe goluri; FC Timisoara - Gloria Bistrita scor 2 -2

sâmbătă, 24 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 2-2, intr-o partida cu rasturnari spectaculoase si doi jucatori eliminati. Banatenii au deschis scorul rapid, insa bistritenii au luptat eroic si au trecut la conducere. Nu pentru mult timp, deoarece Magera a stabilit scorul final din lovitura libera.
Banatenii au inceput noul sezon intr-o situatie de incertitudine, din cauza neintelegerilor dintre Marian Iancu si autoritatilor locale. Iancu nu a investit nici un ban in transferuri, astfel ca in echipa de start a lui Vladimir Petrovici s-au aflat nume "subtiri" precum Ioan Mera sau Poparadu.
Chiar si in aceste conditii, banatenii au inceput in forta si, dupa zece minute de tatonare, au initiat un adevarat bombardament la poarta lui Albut.
Bourceanu, Tames si Sepsi au fost oamenii care au legat actiunile de atac ale banatenilor, iar rand pe rand Magera, Alexa si Goga au ratat trei sanse importante. Cel din urma s-a revansat in minutul 11, cand a marcat primul gol al banatenilor din acest campionat. Magera a recentrat perfect in fata portii, de unde Goga a pus perfect capul pentru 1-0. Golul rapid le-a pus plumb in ghete banatenilor, care s-au relaxat si s-au multumit sa stea in jumatatea proprie, in incercarea de a conserva rezultatul.
Bistritenii au prins curaj, iar in minutul 19 au reusit sa egaleze dupa o faza creata de Ciprian Petre si finalizata cu un sut langa bara al lui Andrei Muresan. Golul egalizator le-a dat curaj baietilor lui Laurentiu Reghecampf, care au mai marcat o data in minutul 33, insa reusita a fost anulata de Sebastian Coltescu, pentru un presupus fault in atac. A fost o faza confuza, pe care bistritenii o pot contesta.
Banatenii nu si-au revenit nici in partea a doua, cand, in ciuda eforturilor lui Petrovici, care l-a trimis in teren pe Cosmin Contra, bistritenii au fost mai periculosi. Velcovici a trimis primul semnal de alarma in minutul 58, cu un sut care s-a dus la o palma peste vinclu, iar cinci minute mai tarziu oamenii lui Reghecampf au ratat o sansa monumentala. Degajarea lui Albut i-a lasat doi contra unu pe bistriteni, insa Igor a pasat prea slab in fata portii, iar Sepsi a trimis in corner, la o palma de bara.
Bomba a fost detonata in cele din urma in minutul 70. De Pina a scos un penalty cu usurinta, iar Coroian l-a executat pe Pantilimon cu calm.
Imediat dupa penalty, Cosmin Contra a fost elmininat pentru un gest nesportiv, insa chiar si asa banatenii au egalat in minutul 73, dintr-o lovitura libera batuta excelent de Magera, de la 20 de metri. Spectacolul de pe Dan Paltinisanu nu s-a oprit insa aici. In minutul 78, Tames a avut un gol anulat pentru unhent, iar peste alte cinci minute egalitatea numerica a fost restabilita, pentru o intrare K1 a lui Nastase asupra lui Goga.
Banatenii nu au putut profita insa, parand epuizati in finalul meciului. S-a terminat 2-2, un scor multumitor pentru banateni, raportat la evolutia de pe teren.

CASETA MECIULUI:
29. Pantilimon, 3. Sepsi, 28. Cisovsky, 26. Mera, 2. Bonfim, 55. Bourceanu, 10. Tameş, 5. Alexa, 21. Goga, 31. Poparadu, 27. Magera
Rezerve: 99. Taborda, 13. Scutaru, 16. Luchin, 22. Contra, 9. Axente, 77. Curtean, 22. Mansour
Antrenor: Vladimir Petrovici
22. Călin Albuţ, 17. Săceanu, 4. Năstase, 18. Frăsinescu, 5. Velcovici, 2. C. Petre, 6. Muresan, 20. de Pina, 29. Anton, 7. Coroian, 11. de Souza
Rezerve: 12. Irimia, 3. Tudose, 24. Ene, 25. Predescu, 23. Mandea, 30. Băjenaru, 28. Bawab
Antrenor: Remus Vlad

REZUMATUL MECIULUI:

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu