Avancronica : Rapid - Otelul Galati

vineri, 6 august 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi este meci de 1. Ambele echipe au inceput sezonul bine, gazdele avand o victorie cu Vaslui si un egal la Urziceni, in timp ce oaspetii au castigat la Bucureşti in fata Sportului, apoi acasa, au invins pe Pandurii. Rapidistii au marcat doua goluri, "otelarii" trei, ambele echipe reusind performanta de a nu primi inca nici un gol. Gazdele au facut ce-au vrut cu "otelarii" in meciurile disputate acasa in ultimii ani si pornesc si maine favorite.
Echipa lui Sumudica s-a intarit considerabil in pauza de vara si din ce a arata pana acum pare cu adevarat o candidata la titlu. Echipa lui Dorinel Munteanu nu a putut sa se intareasca intrucat, ca de obicei, trece printr-o criza financiara, astfel ca lotul este in mare masura la fel ca cel din sezonul trecut dar mult mai omogen decat al cel al adversarei sale. In mod normal Rapid ar trebui sa castige maine, suporterii asteapta ca favoritii lor sa faca spectacol, in timp ce Otelul nu poate spera la mai mult de un rezultat de egalitate. În ultimele 15 meciuri disputate în Giuleşti, Rapid a câştigat de 13 ori, o dată a fost egal, iar Oţelul s-a impus o singură dată (1996).

 Rapid Bucureşti                                        

După ce l-a transferat pe Ionuţ Mazilu în iarna lui 2008, pentru 4 milioane de euro, Dnepr Dnepropetrovsk vrea să mai aducă încă un fotbalist român. Atacantul rapidist Lucian Răduţă (22 de ani) este în atenţia echipei ucrainene şi, cel târziu în această iarnă, va fi transferat pentru aproximativ 1,5 milioane de euro. Antrenorul lui Dnepr, Vladimir Bessonov, l-a monitorizat pe tânărul atacant rapidist timp de un an şi s-a convins de calităţile acestuia. Deşi nu a avut o evoluţie foarte bună în returul campionatului trecut, pe adresa clubului giuleştean a sosit o ofertă de transfer de la fosta formaţie a lui Ionuţ Mazilu.

Echipa probabilă: Bornescu - Rui Duarte, Gláuber, Marcos Antonio, Božović - Roman, C.Lazăr, Spadacio, Şt.Grigorie - Cassio, Sburlea; Antrenor: Marius Şumudică; Accidentaţi: Césinha, M.Constantin; Suspendaţi: -; Rezerve: Straton, Fernandes, Ezequias, Herea, Veronesi, Răduţă

 Oţelul Galaţi                      

Dupa ce a castigat cu 1-0 in Regie in fata Sportului, Otelul a obtinut o noua victorie pe teren propriu, scor 2-0 cu Pandurii. Pana acum echipa lui Dorinel Munteanu a intalnit doua candidate la retrogradare, carora le-a luat toate punctele. Maine, "otelarii" vor avea primul meci serios din acest sezon, urmand a juca in Giulesti cu Rapid, o echipa care lupta pentru castigarea campionatului. Jucatorii au un moral bun datorita celor doua victorii de pana acum si vor incerca sa intrerupa seria neagra a partidelor sustinute in Giulesti, unde nu a mai castigat de 14 ani. Va fi greu ca Otelul sa o bata pe Rapid la ea acasa, asa ca probabil s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate. Oţelul Galaţi va juca în următoarele trei meciuri cu FCM Târgu-Mureş (acasa), Universitatea Cluj (deplasare) si FC Braşov (acasa).

Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Sg.Costin, Sârghi, Sălăgeanu - L.Iorga, Giurgiu, Neagu, Ochiroşii - G.Paraschiv, Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentaţi: Ibeh, M.Cârjă, L.Antal; Suspendaţi: -; Rezerve: Abraham, Cojoc, Perendija, Viglianti, Petean, S.Ilie, Borbely
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu