Avancronica : Zenit Sankt Petersburg - Unirea Urziceni (live pe SPORTISSIMO)

marți, 3 august 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Zenit Sankt-Petersburg - Unirea Urziceni este meci de 1. In meciul disputat acum o saptamana la Bucuresti, s-a vazut ca echipa lui Spalletti a fost cu o clasa peste cea a lui Levy si doar ghinionul sau interventiile salvatoare ale portarului Arlauskis au facut ca tabela de marcaj sa ramana neschimbata. 

Rusii trec printr-o forma foarte buna, au castigat ultimele noua partide consecutive in campionat, in acest weekend invingand cu 2-0 pe campioana Rubin Kazan. Romanii trec printr-o forma slaba, in ultimele trei meciuri au obtinut cu multa sansa scoruri de 0-0, fiind dominati clar de Pandurii, Zenit si Rapid. In tur, intalnirea dintre Unirea si Zenit a semanat cu un joc de handbal, intrucat ialomitenii, dupa ce au ramas in zece oameni, s-au aparat in propriul careu cu intreg efectivul fiind supusi unei presiuni continue din partea rusilor. Pana la urma au mentinut scorul de 0-0, insa maine e greu de crezut ca aceasta tactica va mai functiona. In mod normal rusii ar trebui sa castige meciul fara probleme, dar vor trebui sa trateze meciul cu maxima seriozitate intrucat micuta echipa din Urziceni da mereu impresia ca este victima sigura, insa e capabila sa taxeze orice greseala a greseala a adversarului, fiind extrem de speculativa.

 Zenit Sankt-Petersburg 

Atacantul Maksim Kanunnikov a declarat că echipa sa trebuie să fie pregătită pentru jocul aspru, cu simulări, dar care dă rezultate, al formaţiei Unirea Urziceni în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor: "Va fi un meci de o intensitate sporită, trebuie să luăm în serios adversarul, care vine să-şi joace şansele până la capăt. Românii au demonstrat că formează o echipă puternică, trebuie să fim pregătiţi pentru un joc aspru, pentru diverse simulări. Este stilul lor, care le permite să aibă rezultate". Mijlocaşul Vladimir Bistrov a precizat că Zenit trebuie să practice fotbalul pe care-l ştie, să profite de fiecare şansă, pentru a obţine calificarea: "Nu trebuie să ne gândim la adversar, ci să ne facem jocul nostru. Echipa noastră este superioară valoric, va trebui să demonstrăm această superioritate. Oricum, fotbalul e imprevizibil şi se va decide pe teren cine merge mai departe. Trebuie să jucăm fotbal şi să câştigăm".
Atacantul Aleksandr Kerjakov a menţionat că Unirea este un oponent serios, care nu va renunţa la şansele sale de calificare după remiza de la Bucureşti: "Vom încerca să fim noi cei care mergem mai departe. Unirea este un adversar dificil, ştim că nu ne va fi uşor".

Echipa probabilă: Viaceslav Malafeev - Aleksandr Aniukov, Fernando Meira, Nicolas Lombaerts, Tomás Hubocan - Igor Denisov - Danny, Vladimir Bîstrov, Alessandro Rosina, Roman Şirokov - Aleksandr Kerjakov; Antrenor: Luciano Spalletti

  Unirea Urziceni  

Unirea Urziceni a jucat sambata seara acasa cu Rapid, cu care a terminat la egalitate, scor 0-0, dupa un meci in care oaspetii l-au dominat si au avut mai multe ocazii de a marca. Echipa ialomiteana a jucat in acest sezon patru meciuri oficiale (Supercupa, Liga 1 si UCL), dar nu a reusit sa castige nici un meci, dar nici sa piarda. In ultimele trei meciuri, echipa lui Levy a facut 0-0 cu Pandurii, Zenit si Rapid, jucatorii fiind parca mai slabi decat in sezonul trecut. Ei vor merge maine in Rusia pentru a incerca imposibilul, o calificare in turul urmator al Ligii Campionilor. Clubul Unirea trece printr-op criza financiara, in presa din Romania se zvoneste chiar ca e posibil ca in curand clubul sa dea faliment, asa ca singura salvare ar putea veni printr-o eventuala calificare in LC, intrucat e clar ca patronul Bucsaru a ajuns la fundul sacului. Jucatorii isi doresc foarte mult sa treaca de Zenit, insa una e sa vrei si alta e sa poti, intrucat s-a vazut clar si in meciul tur de la Bucuresti, ca echipa lui Luciano Spalletti este superioara Unirii la toate capitolele. Obiectivul Urziceniului este de a nu pierde la Sankt Petersburg, jucatorii au o experienta europeana acumulata in ultimele doua sezoane si cu siguranta vor face tot ce depinde de ei sa reziste in fata probabil viitoarei campioanei a Rusiei.

Echipa probabilă: C.Grigore - P.Marin, Maftei, Galamaz, Brandan - Semedo, L.Marinescu, Neaga, Frunză - Bilaşco, Dalé; Antrenor: Ronny Levy; Accidentaţi: I.Apostol, S.Paraschiv; Incert: Arlauskis; Suspendat: Pădureţu;  Rezerve: Arlauskis, Bruno Fernandes, Mehmedović, V.Bordeanu, Onofraş, Rusescu
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu