FC Brasov - Steaua 1-1 (rezumat video)

sâmbătă, 7 august 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Incertitudinea de la nivelul bancii tehnice steliste, unde Victor Piturca ameninta cu plecarea datorita unei dispute cu patronul Gigi Becali s-a transpus si in jocul Stelei, care a suferit in partida cu FC Brasov.

Astfel, prima ocazie a venit tarziu, in minutul 19, fostul atacant al Stelei, Vali Badea reluand mult peste poarta din 16 metri, pozitie centrala. Stelistii replica prin Bogdan Stancu ('24), sutul acestuia din lovitura libera fiind respins de Minca in corner. Partida treneaza, niciuna dintre echipe nefiind dispusa sa isi asume riscuri, stelistii parand multumiti cu un singur punct, desisarjele ofensive ale lui Tanase sau Radut nu au contenit, fara mari probleme pentru poarta brasoveana.
Ritmul creste in repriza secunda, Steaua ratand o buna ocazie prin "Motanul" Stancu, sutul acestuia trecand de putin pe langa poarta lui Minca ('54). Nici brasovenii nu se lasa mai prejos si au sansa de a marca prin Cristescu, acesta incercand un lob peste Stanca, lob ce a trecut pe langa poarta. Nicolita deschide insa scorul in minutul 67, dupa ce Minca a respins in bara o lovitura libera executata de Stancu de la 25 de metri, mijlocasul ros-albastru trimitand puternic sub bara din 6 metri. O prima greseala a lui Stanca a fost aproape de a "dinamita" partida, Rusu fiind blocat in 6 metri, cu poarta goala, de catre Geraldo Alves ('82). Nu a fost insa victorie pentru Steaua, pentru ca o "gaura" in defensiva ros-albastra a fost speculata de Hadnagy, care a fost faultat in careu de Stanca. Portarul oaspetilor a fost eliminat, iar Ilyes a transformat cu siguranta penalty-ul corect acordat de Cristi Balaj.
Pentru Steaua urmeaza cateva zile de foc, in care isi va cunoaste soarta in acest sezon, daca Victor Piturca va ramane sau nu pe banca ros-albastra

  CASETA MECIULUI    FC Brasov - Steaua Bucuresti 1-1 (0-0)

Stadion: Tineretului (Brasov) | Spectatori: 15.000  Au marcat: Ilyes '90+1 - pen. / Nicolita '67  Cartonase galbene: Oros '21, I.Voicu '83 / Abrudan '28   Cartonase rosii: Stanca '89

FC Brasov: Minca - Voicu, Oros, Ad.Rusu, Cr.Ionescu - Chipciu, Ilyes, M.Cristescu, Williams ('34 Badoi) - V.Badea ('58 Dedu), Hadnagy.  Rezerve: Kajcsa, Dragan, Dumitru, Mateiu, Martinovici. Antrenor: Daniel Isaila.

Steaua: Stanca - Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - Nicolita, Radut, D.Stoica, Pacurar ('90 Tatarusanu), Tanase - Stancu ('86 Surdu).  Rezerve: Gardos, Todorov, Bicfalvi, C.Matei, A.Ionescu.
Antrenor: Eugen Neagoe.

  REZUMAT VIDEO   

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu