Steaua Bucuresti- Victoria Branesti 2-1

luni, 16 august 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Dupa doar doua etape atmosfera s-a stricat la Steaua, deoarece Victor Piturca si-a dat demisia, iar fanii il considera principal vinovat pentru acest lucru pe patronul Gigi Becali. Chiar daca pe banca tehnica a fost instalat Ilie Dumitrescu, o fosta glorie a Stelei, suporterii nu s-au ingramadit sa-l sustina in meciul cu Victoria Branesti, asa cum au facut cu Piturca la partida cu Universitatea Craiova.
Revenit in echipa Stelei, Kapetanos a fost in prim plan in debutul jocului, insa ba a intarziat sutul, ba a ratat preluarea, ba a trimis pe langa poarta, de fiecare data din pozitii foarte bune.
In minutul 25, in urma unei centrari foarte bune de pe partea stanga trimisa de Latovlevici, Nicolita l-a servicit excelent pe Bogdan Stancu, acesta marcand, cu capul, din cinci metri. Au trebuit apoi sa treaca mai bine de zece minute ca Steaua sa aiba o noua ocazie, Tanase trimitand de putin pe langa poarta cu noua minute inainte de pauza. La vestiare putea sa se intre cu 1-1, pentru ca in minutul 40 Dorinel Popa a prins un sut foarte bun de la distanta, care l-a surprins pe Tatarusanu, mingea cazand pe plasa, spre usurarea stelistilor.

Latovlevici, unul dintre cei mai activi jucatori ai Stelei si astazi, a prins un sut foarte bun de la vreo 40 de metri in minutul 49, mingea trecand nu foarte departe de poarta lui Cernea. Inexistenti pe faza ofensiva, oaspetii au primit un penalty in minutul 56, pentru ca Prodan a fost faultat in careu de Geraldo, iar acesta a fost transformat de Olariu. A urmat un asediu la poarta Victoriei, insa Cernea a avut cateva interventii fantastice in fata lui Kapetanos, Stancu si Tanase. Coltescu a acordat si Stelei un penalty, numai el stie de ce, in minutul 67, iar acesta a fost transformat cu o scarita de Stancu. Trei minute mai tarziu, Stancu a fost aproape de a marca inca un gol, dar a trimis peste poarta, cu capul, din cinci metri. Finalul de partida a fost ceva mai linistit, cu stelistii multumiti de scor si cu oaspetii incapabili sa egaleze.


   STATISTICA MECIULUI   
Steaua Bucuresti - Victoria Branesti 2-1 (1-0)

Stadion: "Steaua" - Bucuresti   Marcatori: Stancu '25, '67 (pen.) / Olariu '56 (pen.)   Cartonase galbene: Nicolita '78 / Simion '48, Olariu '66

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - Nicolita, Stoica, Radut (Bicfalvi '70), Tanase (Gardos '88) - Kapetanos (Pacurar '79), Stancu   Rezerve neutilizate: Lungu, Emeghara, Matei, Surdu
Antrenor: Ilie Dumitrescu

Victoria: Cernea - Maghici, Marincau, Bar, Nicola (Zuluf '79)- Popa, Olariu, Nicoara, Simion (Coman '85) - Oprea, Prodan (Novac '64)   Rezerve neutilizate: Stoicescu, Iacob, Ispir, Negru   Antrenor: Ilie Stan

Arbitru: Sebastian Coltescu (Craiova); Asistenti: Cristian Nica (Ploiesti) si Mihai Iliescu (Craiova)
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

1 comentarii:

Unknown spunea...

Salut,
In primul rand te felicit pentru munca pe care o depui aici,si cu aceasta ocazie,vreau sa iti propun un proiect despre un blog de fotbal,unde vreau sa facem o echipa de 5-6 baieti,care sa ne ocupam de cele mai importante stiri din fotbalul intern si extern sa fie acolo pe blog.
Blogul este gata in proportie de 70%,cand o sa fie gata o sa primesti link-ul blogului.
Acum nu ramane decat sa imi dai un raspuns la adresa de mail:stoica.bogdan25@gmail.com

Trimiteți un comentariu