FC Basel - CFR Cluj 1-0 (REZUMAT VIDEO).

marți, 23 noiembrie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :

CFR a debutat curajos, ratand o buna sansa prin Culio, acesta preferand o preluare larga in locul sutului, care l-ar fi ingropat pe Costanzo (‘5). 

Clujenii au din nou ghinion, Piccolo fiind lovit de Almerares dupa un duel la cap, iar in timpul in care italianul primea ingrijiri medicale o pasa filtranta de la Shaqiri l-a gasit pe Almerares singur in careu, argentinianul inscriind din plonjon (’15). Presiunea elvetiana continua sa fie exercitata la intensitate maxima, acelasi Almerares mai ratand o alta ocazie (’21). CFR-ul ramane in pressing in jumatatea adversa, dar Basel nu pierde aproape nicio minge, posesia elvetienilor fiind zdrobitoare (70%). Din acest punct de vedere, echipa noastra echilibreaza usor situatia, insa nu si prin prisma ocaziilor la poarta adversa, astfel ca dupa 45 de minute elvetienii conduceau cu un singur gol (1-0).

Cirtu face doua schimbari, insa elvetienii raman la timona partidei si mai irosesc doua bune sanse in aceeasi faza. Mai intai, sutul lui Tembo este deviat de Nuno Claro in bara, pentru ca Frei sa fie blocat in ultima clipa de Cadu (’60). Elvetienii reusesc sa inscrie al doilea gol prin Frei (’74), insa golul a fost corect anulat de brigada franceza. Cirtu ofera faza serii cand loveste cu un procedeu de arte martiale un panou de plastic al bancii de rezerve, pe care l-a culcat la pamant fara mari probleme. CFR-ul continua sa fie inexistenta pe atac, in timp ce Basel cauta cu indarjire golul decisive. Nervii cedeaza in tabara romana, iar Piccolo este eliminat dupa ce l-a impins pe Almerares fara balon.

Pana la final nu se mai intampla nimic notabil, iar CFR-ul paraseste in genunchi Europa, dupa 4 infrangeri la rand, ultima fiind rusinoasa, fara niciun sut pe spatiul portii elvetienilor de la Basel.

REZUMAT VIDEO


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu