Gloria Bistrita - CFR Cluj 0-3 (rezumat video).CFR Cluj depăşeşte Steaua în clasament după victoria cu Gloria

luni, 15 noiembrie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :

Gloria Bistrita a pierdut partida de pe teren propriu cu CFR Cluj, ultima a etapei 15, scorul final 3-0, fiind stabilit de dubla lui Traore si golul magnific al lui Bjelanovic din final, toate reusitele venind in a doua repriza. Clujenii au dominat jocul mai ales in repriza secunda, cand au jucat in superioritate numerica, Nalati fiind eliminat in minutul 69.

Prima parte a fost una dominata de oaspeti, care in mare si-au concretizat statutul de favoriti, insa nu si pe tabela. Costa, Culio si De Zerbi, ultimul din 6 metri, au semnat marile ocazii clujene in primul sfert de ora, pentru ca Marginean sa aiba prima tentativa de ocazie bistriteana in minutul 18, sutul sau ducandu-se mult peste bara. Minutele se scurgeau, iar CFR era din ce in ce mai periculoasa. De Zerbi a mai avut un sut prins de Albut, Cadu a reluat din 11 metri peste bara, pentru ca Traore in minutul 30 sa suteze de doua ori la rand in blocajul portarului gazda. Trei minute mai tarziu a venit o faza ce putea decide meciul, Szukala facand hent in careu, Tudor indicand clar punctul cu var. Cadu a batut insa prost, iar Albut a prins balonul. Gazdele au prins curaj, iar ultimele sanse de gol ale mitanului au fost semnate Keita si Junior Moraes.

Pana la urma dominarea concreta si clara a oaspetilor a fost concretizata in fine dupa pauza. Dupa un sut bun marca Bajenaru la doar 60 de secunde de la reluare, Traore a preluat o minge in plin careu, usor lateral stanga, invingandu-l pe Albut printre picioare, cu un sut totusi slab, venit in minutul 55. Elevii lui Cirtu s-au linistit dupa aceasta reusita, logica la cum au decurs ostilitatile azi la Bistrita, incepand mai mult sa conserve acest fragil avantaj. Muresan l-a pus putin in dificultate pe Claro cu sutul sau de la 25 de metri, pentru ca in minutul 70 sa intervina ruptura. Nalati, de abia intrat de 8-9 minute pe gazon, avea sa primeasca al doilea galben dupa ce executase inainte de fluier o lovitura libera.

Avea sa fie inceputul sfarsitului pentru gazde, care imediat dupa aceasta au primit si al doilea gol, acelasi Traore reluand perfect cu capul dupa centrarea de geniu a lui Panin de pe flancul drept. Si pentru ca umilinta sa fie completa, a mai venit si golul trei, pe fondul unui final linistit si asteptat de toti fanii prezenti pe arena ardeleana, Bjelanovic punand cireasa pe tort cu un gol din cativa, dupa pasa aceluiasi Panin. Un 3-0 care urca CFR pe 7 la golaveraj, trupa campioana avand acelasi numar de puncte cu Steaua, 22.

REZUMAT VIDEO
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

1 comentarii:

SandmanSDM spunea...

mersi pt video.. am cautat aiurea pe gsp si nu am reusit sa dau de nimic, cu tot loginul lor si aiureli...

Trimiteți un comentariu