Pandurii Targu Jiu – FC Brasov 2-1 (rezumat video).

vineri, 19 noiembrie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :

Pandurii Tg. Jiu a castigat partida de pe teren propriu cu FC Brasov, scor 2-1, prima din cadrul etapei 16 a Ligii 1. Scorul a fost deschis de Robert Ilyes in minutul 68, dintr-un penalty acordat usor, egalarea venind de la Pintilii, in minutul 84, tot dintr-un penalty dubios. Golul victoriei a fost inscris de Apostu in prelungiri.

Prima ocazie a meciului apartine gazdelor, cand Stromajer trimite pe langa poarta in minutul 8. Pandurii raman in atac, insa Orac (15) si Voiculet (17) trec pe langa deschiderea scorului. Oaspetii isi adjudeca a doua parte a primei reprize la numarul de ocazii: Majernik trimite pe langa poarta lui Mingote (21), Martinovic ii da si el emotii portarului Pandurilor la lovitura libera din minutul 31, iar Cristescu reia cu capul putin pe langa poarta in minutul 36.

A doua repriza a fost mai saraca in ocazii la inceputul ei, jocul fiind destul de fragmentat de faulturi si alte intreruperi ale jocului. Partida se anima din minutul 68, cand centralul Prodan acorda penalty pentru FC Brasov, la hentul lui Viera dupa un duel cu Hadnagy. Execura Ilyes si transforma pentru 1-0. Acelasi Ilyes trece pe langa majorarea scorului un minut mai tarziu, sutand periculos din coltul careului, insa Mingote iese bine si retine. Echipa lui Grigoras obtine si ea un penalty la sutul lui Nistor, care il loveste in mana pe Oros. Brasoveanul este eliminat dupa ce primeste al doilea galben pentru acest hent, asa ca Pandurii respira in superioritate numerica, atunci cand Pintilii transforma lovitura de pedeapsa pentru 1-1. In prelungiri, Apostu marcheaza pentru 2-1, cu un sut din centrul careului, de langa Majernik.

La acest scor, Pandurii aduna 17 puncte dupa 16 etape si egaleaza Astra si Victoria Branesti in clasament, in timp ce FC Brasov pica pe pozitia 15. Pandurii Targu-Jiu se va deplasa etapa viitoare, ultima a turului, la Vaslui, iar FC Brasov va primi vizita lui Rapid.

REZUMAT VIDEO
in cateva minute

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu