Sportul - FC Vaslui 0-1 (rezumat video)

duminică, 21 noiembrie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Prima ocazie notabila a apartinut oaspetilor prin Wesley, insa lobul acestuia a fost respins de un fundas advers, mingea depasindu-l pe Niculescu. Replica gazdelor a venit 2 minute mai tarziu (min.7), prin sutul lui Balan, putin pe langa vinclul portii lui Kuciak. In minutul 21, Gerlem a ratat executia dintr-o pozitie foarte buna de a marca, din aproximativ 10 metri, pozitie centrala. Echipa oaspete a efecuat o prima inlocuire in minutul 33, cand locul lui Adailton, accidentat, a fost luat de Raul Costin. Primul cartonas galben al meciului l-a vazut Papp, pentru un fault la Dacian Varga (min.42).

Prima ocazie de gol a reprizei secunde a apartinut Vasluiului, Adrian Gheorghiu luand la tinta bara portii adverse, din careul mic (min.49). Kuciak s-a remarcat la o minge grea (min.63), trimisa de Maxim, balon ce se indrepta spre vinclu.
In minutul 72, oaspetii au reusit sa deschida scorul. Yero Bello a primit o minge de la Sinmartean, si a inscris cu o lovitura de cap din aproximativ 6 metri, 0-1. Cu 3 minute inainte de finalul timpului regulamentar al meciului, Bello putea majora scorul, insa sutul acestuia a fost slab si scorul a ramas 0-1.

Runda urmatoare, FC Vaslui va juca pe teren propriu cu Pandurii Targu Jiu, iar Sportul Studentesc se va deplasa la Urziceni pentru disputa cu Unirea, fiind si primul meci din etapa a 17-a.

REZUMAT VIDEO
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu