Dorinel Munteanu, multumit de actualul lot

sâmbătă, 10 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
După cele două victorii obţinute de Oţelul Galaţi în stagiul de pregătire din Germania şi Austria, 2-1 cu Dynamo Ceské Budejovice şi 3-0 cu Neftci Baku, antrenorul Dorinel Munteanu a declarat pentru site-ul clubului că este mulţumit de actualul lot şi că este foarte puţin probabil să mai aducă jucători.
"În proporţie de 99,9 la sută rămânem în această formulă. Nu mai pleacă nimeni, nu mai vine niciun jucător", a spus tehnicianul, care a adăugat că Csaba Borbely "reprezintă o soluţie bună", în timp ce în privinţa sârbului Zoran Levnaic nu a luat încă o decizie.
În privinţa jocului, el a afirmat: "Nu pot fi mulţumit în totalitate, dar este OK". În opinia sa, greşelile care se mai fac pot fi remediate până la începutul campionatului.
"Vreau constanţă de la fiecare jucător, iar la schimb le ofer foarte multă încredere", a spus fostul internaţional.
Munteanu a vorbit şi despre cuplul de fundaşi centrali din meciul cu Neftci, format din Enes Sipovic şi Marian Cârjă: "Sipovic şi Cârjă au mai jucat împreună acolo şi la echipa a doua. Pe primul îl ştiam foarte bine şi vreau să vă spun că a fost o surpriză plăcută pentru mine să-l văd pe Cârjă la marcaj. Foarte bine! Are un mare potenţial de fundaş central, joacă şi ca fundaş dreapta - voi fi foarte atent de acum încolo în privinţa lui".
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu