Avancronica: FC Timisoara - Gloria Bistrita

sâmbătă, 24 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
În ultimele 8 meciuri disputate la Timişoara, FC Timisoara a câştigat de 7, Gloria reuşind o singură remiză, în sezonul 2003-2004. Tinand cont de statistica, e clar ca echipa gazda porneste favorita si maine, in timp ce oaspetii se vor lupta pentru un rezultat de egalitate. Suporterii Timisoarei sunt nerabdatori sa vada cum vor evolua jucatorii sub comanda lui Petrovic, pentru a-si face o idee daca favoritii lor au cu adevarat sanse sa se bata la titlu. Cu siguranta antrenorul Petrovic stie ca cel mai periculos adversar va fi Junior Moraes si daca va reusi sa-l neutralizeze pe brazilian isi va face jocul mai usor. Reghecampf este un antrenor la inceput de cariera, dar faptul ca a jucat mult ani in Germania l-a facut sa ia din mentalitatea nemtilor si cu siguranta nu se va multumi cu putin.

.FC TIMISOARA
Cantonamentul din Austria a fost prilejul cel mai bun pentru tehnicianul lui Poli, Vladimir Petrovic, de a vedea pe ce jucători se poate baza în campionatul ce stă să înceapă. Unul dintre jucătorii care a fost testat în cantonamentul lui Poli din Austria este atacantul Fesquet Penga Ilenga, în vârstă de 22 de ani. Congolezul, care a jucat ultima oară la Tienen, va fi reţinut în lotul lui Poli. Mai rămâne de văzut dacă cele două părţi, conducerea lui Poli şi jucătorul, se vor înţelege şi în privinţa contractului. În ceea ce-l priveşte pe Cisovsky, antrenorul Vladimir Petrovic a anunţat că îl vrea în lot şi pentru sezonul următor. Tehnicianul sârb le-a transmis oficialilor bănăţeni că defensiva ar avea de suferit dacă apărătorul slovac va pleca. Petrovic a recunoscut însă că nu el are ultimul cuvânt în ceea ce priveşte transferul lui Cisovsky. Igor Popovici a fost folosit de Vladimir Petrovici titular în aproape toate amicalele din Austria. Deşi are un joc aerian bun, jucătorul a părut lent şi obosit şi nu a reuşit să se sincronizează cu Cisovsky. 
TRANSFERURILE TIMISOAREI DIN ACEASTA VARA:
Antrenor: Vladimir Petrović -Serbia- -nou-
Au venit: Duško Dukić -Croaţia- (fundaş, FK Hajduk Kula), Florin Sandu (fundaş, CS Otopeni), Iulian Tameş (mijlocaş, FC Argeş Piteşti), Ianis Zicu (mijlocaş, Dinamo Bucureşti), Dare Vršič -Slovenia- (atacant, FC Koper), Hristu Chiacu (mijlocaş, Dinamo Bucureşti), Mircea Axente (atacant, Oţelul Galaţi)
ra
REZULTATE MECIURI AMICALE:
25.06.2010:
Timişoara - NK Maribor 0-0
29.06.2010: 
Timişoara - NK Paloma 10:0
08.07.2010: 
Timişoara - 1. SC Znojmo 3-2
10.07.2010: 
Timişoara - Bischofshofen 15-0
13.07.2010: 
Timişoara - Al-Hilal  3-0
15.07.2010: 
Timişoara - Al-Sadd  2-1


Fata de alti ani, patronul Marian Iancu nu a mai facut transferuri costisitoare, aducand cativa jucatori sarbi, de valoare medie, impreuna cu antrenorul Vladimir Petrovic. Acesta are o carte de vizita impresionanta, antrenand printe altele si pe Steaua rosie Belgrad si se mizeaza pe experienta sa. Au revenit la Timisoara si cativa jucatori care au fost imprumutati la alte echipe si pe ultima suta de metri, au adus si o vedeta, pe Ianis Zicu de la Dinamo. Obiectivul "alb-violetilor" este castigarea campionatului, iar pe plan european calificarea in grupele Europa League. Antrenorul Petrovic isi doreste sa debuteze maine cu o victorie pentru a avea sustinerea suporterilor timisoreni inca de la inceputul acestui sezon.

Echipa probabilă: Pantelimon - Éder Bonfim, Mera, Čišovský, Sepsi - Curtean, Alexa, Tameş, Vršič - Goga, Axente; Antrenor: Vladimir Petrović; Accidentaţi: -; Suspendaţi: -; Rezerve: Taborda, Luchin, Bourceanu, Mansour, Poparadu, Magera, Contra 

MECIURI AMICALE:
29.06.2010:
G. Bistriţa - Sparta Praha 1-1
30.06.2010:
G. Bistriţa - Cibalia 2-2
03.07.2010:
G. Bistriţa - Dinamo Tiranë 1-3
03.07.2010:
G.Bistriţa - SG Drautal 8-2
06.07.2010:
G.Bistriţa - FK Skendija 1-2
08.07.2010:
G.Bistriţa - Kielce 2-0
10.07.2010:
G.Bistriţa - HNK Rijeka 1-0
12.07.2010:
G. Bistriţa - Klangefurt 1-0
12.07.2010:
G. Bistriţa - Minior Pernik 4-0
17.07.2010:
G.Bistriţa - Voinţa Sibiu 1-1
ra
.GLORIA BISTRITA
Laurenţiu Reghecampf a declarat că fotbaliştii săi vor juca la victorie în prima etapă a Ligii I, chiar dacă evoluează în deplasare şi vor întâlni un adversar de calibru, FC Timişoara: "E primul meci al noului sezon şi e cel mai greu, întâlnim o echipă cu pretenţii, care luptă an de an pentru câştigarea titlului şi a Cupei României. Va fi o partidă dificilă, dar ne bucurăm că s-a terminat lunga perioadă de pregătire şi avem posibilitatea să jucăm. Ca la fiecare meci pe care îl vom disputa, îmi doresc să câştigăm, cu tot respectul de rigoare".Preşedintele grupării bistriţene, Jean Pădureanu, speră ca echipa sa să obţină rezultatele scontate şi să-şi atingă obiectivul stabilit pentru acest sezon: "Mergem la Timişoara să ne apărăm şansele cu ardoare, să nu pierdem, chiar să câştigăm dacă putem. Vreau să obţinem tot ce se poate obţine din acest meci".

TRANSFERURILE GALATIULUI DIN ACEASTA VARA:
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf -nou-
Au venit: Ionuţ Irimia (portar, FC Snagov), Alexandru Tudose (fundaş, Steaua Bucureşti), Cornel Predescu (mijlocaş, Dinamo Bucureşti), Gigel Ene (mijlocaş, FC Snagov), Claudiu Rogozan (mijlocaş, Gloria Bistriţa II), Adrian Nalaţi (mijlocaş, Pandurii Târgu-Jiu), Miguel Tavares Veiga De Pina -Portugalia- (atacant, FC Red Star Saint-Ouen), Ygor Tadeu de Souza -Brazilia- (atacant, Osvaldo Cruz), Thaer Fayez Bawab -Iordania- (atacant, Club Deportivo Alfaro)
Au plecat: Ciprian Botoşer (portar, FCM Târgu-Mureş), Dan Matei (fundaş, Unirea Urziceni), Iasmin Latovlevici (fundaş, FC Timişoara), Mădălin Ciucă (fundaş, Universitatea Craiova), Alexandru Vagner (fundaş, FCM Târgu-Mureş), Sergiu Homei (fundaş, Dinamo Bucureşti), Ioan Hora (mijlocaş, CFR 1907 Cluj), Zé Rui -Portugalia- (mijlocaş, pus pe lista de transferuri)

Cea mai noua achizitie a Gloriei este mijlocasul Adrian Nalati (27 de ani-foto), ultima oara la Pandurii Targu Jiu. Nalati a debutat in Liga I pentru Gloria Bistrita in 2 iunie 1999 (4-2 cu Farul Constanta). La Gloria a jucat in perioadele 1998-2001 (3 meciuri), 2004-2005 (4 meciuri), 2005-2008 (70 de meciuri, 4 goluri) si 2009 (16 meciuri, 1 gol, reusita sa insemnand golul 800 pentru Gloria in Liga I). A mai evoluat pentru Pandurii Targu-Jiu in 2008 si 2009-2010. A strans 120 de partide si 6 goluri in Liga I. "Ma bucur ca revin la Gloria, unde am trait cele mai frumoase momente. Vreau sa dau totul, sa imi fac datoria fata de echipa si sa contribui la realizarea obiectivelor stabilite. Ii asteptam pe suporterii nostri la stadion in numar cat mai mare, sa ne fie alaturi in noul sezon", a declarat Adrian Nalati.

Echipa probabilă: Albuţ - Peteleu, Tudose, V.Năstase, Velcovici - Cip.Petre, Mureşan, Achim, Băjenaru - Júnior Moraes, Coroian; Antrenor: Laurenţiu Reghecampf; Accidentaţi: -; Suspendaţi: -; Rezerve: Irimia, Ygor, Săceanu, Keita, Frăsinescu, G.Ene, Bawab, Anton 

Meciul dintre FC Timisoara si Gloria Bistrita incepe 
la ora 20,30 si poate fi urmarit live online 
..AICI..
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu