Avancronica: Universitatea Craiova - CFR Cluj

sâmbătă, 24 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Universitatea Craiova - CFR 1907 Cluj este meci de X2. Gazdele au facut cateva transferuri interesante in aceasta pauza de vara, au adus ca antrenor o fosta glorie si pornesc cu optimism in noul sezon. Singura problema al lui Ticleanu este ca vedeta echipei, Florin Costea, va reveni pe teren abia spre finalul turului, dar va trebui sa aiba rezultate bune si fara acesta. In sezonul trecut, patronul Mititelu a reusit "performanta" de a avea nu mai putin de sase antrenori, Mogoşanu, Neagoe, Wotte, Trică, Biţă si Reghecampf, acesta fiind cu siguranta unul din motivele evolutiei atat de slabe a echipei. Daca va fi lasat o perioada mai lunga, cu siguranta Ticleanu va reusi sa o readuca pe Stiinta in top, pentru ca dispune de un lot destul de valoros. De partea cealalta, patronul Paszkany a preferat sa continue cu Mandorlini, desi se zvonea ca pe banca tehnica urma sa vina Ladislau Bölöni. Va fi un meci interesant care se va disputa in fata a 20.000 de spectatori, in care echipa gazada are ca avantaj suportul fanilor si dorinta de revansa, in timp se oaspetii vor sa castige pentru a arata inca de la inceputul sezonului ca vrea sa-si pastreze titlul de campioana.

.UNIVERSITATEA CRAIOVA
Aurel Ţicleanu a declarat că formaţia sa îşi propune să învingă în meciul cu CFR Cluj: "Un debut cu dreptul ar aduce şi lumea la stadion, dar şi trei puncte importante, fiindcă nu ştiu câte formaţii se vor descurca în faţa CFR-ului în noul sezon. Categoric jucăm la victorie, avem şi atuurile noastre, dar trebuie să recunoaştem că adversarul porneşte cu prima şansă". Ţicleanu a admis că partida cu echipa antrenată de Andrea Mandorlini îi surprinde oarecum nepregătiţi pe olteni: "Din păcate noi nu suntem la sută la sută din potenţial, dar asta este. Ne-ar mai trebui încă o săptămână şi vreo două meciuri amicale pentru a fi gata. Clujul este în faţa noastră, şi la număr de meciuri amicale, are şi o partidă oficială. Dar putem compensa aceste probleme prin entuziasm, determinare, creştem de la zi la zi. Altceva ar fi dacă am avea tot lotul valid pentru această întâlnire, dacă ar putea evolua David Lopes, Florin Costea, Alex Piţurcă sau Wobay. După patru - cinci etape apar cartonaşele, apar accidentările, iar echipele mari sunt echipele care au jucători mari pe bancă".
TRANSFERURILE CRAIOVEI DIN ACEASTA VARA:
ra

MECIURI AMICALE:
02.07.2010: 
U.Craiova - Bischofshofe 13-0
04.07.2010: 
U. Craiova - Fleetwood  3-0
08.07.2010: 
U. Craiova - NK Osijek 0-2
17.07.2010: 
U. Craiova - Gaz Metan  4-3

Antrenor: Aurel Ţicleanu -nou-
Au venit: Dumitru Hotoboc (portar, Jiul Petroşani), Mădălin Ciucă (fundaş, Gloria Bistriţa), Emil Gargorov -Bulgaria- (mijlocaş, RC Strasbourg), Julius Wobay -Sierra Leone- (mijlocaş, Aris Limassol), Ovidiu Stoianof (atacant, Internaţional Curtea-de-Argeş)
Au plecat: Peter Merlier -Belgia- (portar, pus pe lista de transferuri), Silviu Bălace (fundaş, FC Vaslui), Radu Barbu (fundaş, Gaz Metan CFR Craiova), Valentin Bădoi (fundaş, FC Braşov), Eugen Trică (mijlocaş, Concordia Chiajna)
La sfarsitul sezonului trecut U.Craiova a jucat acasa cu CFR si chiar daca a condus cu 2-0 pe tabela de marcaj, pana la urma scorul final a fost de 2-3. acest esec al oltenilor era cat pe ce sa-i coste locul in prima liga, reusind salvarea de la retrogradare in ultima etapa, cu Otelul. Jucatorii Stiintei au fost foarte suparati dupa acel esec si isi doresc acum foarte mult sa ii bata pe CFR-isti pentru a-si lua revansa. Acum doua sezoana, echipa fanion a Olteniei a fost la un pas de a prinde un loc de UEL, iar acum un sezon s-a salvat cu mari emotii de la retrogradare. Maine, Craiova va debuta intr-o noua editie de campionat, cu un antrenor nou, Aurica Ticleanu, care revine pe banca tehnica dupa o lunga perioada si chiar daca vor sustine meciurile de pe teren propriu tot la Drobeta Turnu-Severin, atat patronul Mititelul, jucatorii cat si suporterii spera ca Stiinta sa se lupte pentru un loc in partea superioara a clasamentului.

Echipa probabilă: S.Lung jr. - Dănănae, Găman, Iliev, Buşu - Prepeliţă, Dilevski, Gargorov, Gângioveanu - M.Costea, Dina; Antrenor: Aurel Ţicleanu; Accidentaţi: Fl.Costea, Woobay, Al.Piţurcă; Suspendaţi: -; Va mai lipsi: David Lopes (abia a venit, este în urmă cu pregătirea fizică); Rezerve. Hotoboc, Bărboianu, Ologu, Firţulescu, Popescu, Stoianof


MECIURI AMICALE:
14 iulie 
CFR Cluj - Red Bull Laipzig 2-1
11 iulie 
CRF Cluj - Slavia Praga 2-4
7 iulie 
CFR Cluj - Anderlecht  3-0
4 iulie 
CFR Cluj - SV Hallwang 4-0 
30 iunie 
CFR Cluj - SV Scholz 5-3
ra
.CFR CLUJ
Andrea Mandorlini a declarat că nu-şi face griji din pricina declaraţiilor de revanşă ale craiovenilor înaintea meciului direct de sâmbătă: "Anul trecut am avut parte de meciuri grele cu Craiova. Nu ne este frică de ei şi nu cred că frică este cel mai potrivit termen. Ei ar trebui să se teamă de noi, pentru că suntem campioni. Este normal ca Craiova să îşi dorească să câştige împotriva noastră. Trebuie să facem o partidă perfectă. Nu suntem încă recuperaţi total din punct de vedere psihic şi fizic după meciul din Supercupă". Antrenorul echipei clujene a anunţat că va deplasa în Oltenia un lot de 19-20 de jucători şi a afirmat că cei care nu prind lotul ori se împacă cu ideea, ori îşi pot căuta altă echipă: "Şase jucători vor fi nevoiţi să rămână acasă. Le-am spus şi lor că nu este usor să joci la CFR. Este o decizie grea şi pentru mine. Daca cuiva nu îi convine, este liber să plece!".
Ioan Hora a venit doar în această vară la CFR Cluj, dar nici nu concepe ca formaţia sa să piardă cu Universitatea Craiova: "Dacă suntem pregătiţi? Suntem conectaţi 100%, trebuie să începem cu o victorie acest sezon. Ne dăm seama că toate echipele vor să îşi ia revanşa cu noi şi este ceva normal. Oricum, dacă noi ne vom face jocul, nu cred că vom avea probleme. Craiova are mai mulţi jucători periculoşi, însă noi nu trebuie să îi lăsăm să ajungă la poarta noastră".
CFR revine la Turnu-Severin cu mare placere, pentru ca in urma meciului sustinut aici, in fata Craiovei, in etapa a 32-a, a castigat practic titlul de campioana a Romaniei. Daca ar fi facut egal sau ar fi pierdut acel joc, ardelenii riscau pierderea titlului in favoarea Urziceniului sau Timisoarei. In ultimii trei ani CFR, a castigat doua titluri si trei cupe ale Romaniei, astfel ca si in viitorul sezon obiectivul este clar, eventul. Pe plan european "feroviarii" spera sa aiba un parcurs cat mai bun in grupele LC. CFR s-a intarit remarcabil in acest nou sezon, jucatorii au un moral bun dupa ce duminica au castigat Supercupa Romaniei si merg la Turnu-Severin cu un obiectiv clar, castigarea celor trei puncte.

Echipa probabilă: Nuno Claro - Panin, Cadú, Piccolo, Edimar - Deac, Mureşan, Kivuvu, Culio - Hora, Bjelanović; Antrenor: Andrea Mandorlini; Accidentaţi: -; Suspendaţi: -; Va mai lipsi: Rafael Bastos (abia a venit, este în urmă cu pregătirea fizică); Rezerve: Stănicoiu, Tony, Alcantara, E.Dică, Dani, Traore, Bud

Meciul dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj incepe 
la ora 18,00 si poate fi urmarit live online 
..AICI..
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu