Avancronica: FCM Targu Mures - FC Brasov

luni, 26 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
FCM Târgu-Mureş - FC Braşov este meci de 1X. Gazdele isi doresc foarte mult sa debuteze in prima liga cu o victorie pentru a capata incredere pentru meciurile care vor urma. Oaspetii stiu ca adversarii lor au emotii la primul meci in liga intai si vor incerca sa le speculeze, insa la mai mult de un rezultat de egalitate nu pot spera. Ambele loturi sunt la egalitate din punct de vedere valoric, brasovenii ajungand in aceasta situatie datorita conducerii, care a vandut in pauza de vara tot ce avea mai bun (Abrudan, Rui Duarte, Ezequias, Nuno Diogo, C.Munteanu, N.Grigore, M.Roman, Sburlea, Savič), aducand in schimb pe veteranul Badoi si Vali Badea, care nu mai este atacantul de alta data. In aceste conditii muresenii ar trebui sa-si fructifice avantajul terenului propriu, sa forteze victoria si sa nu se multumeasca cu un rezultat de egalitate.
.FCM TARGU MURES
Antrenorul Adrian Falub, a declarat că obiectivul formaţiei nou-promovate în Liga I este de a se menţine în primul eşalon: "Ne-am dorit cu toţii să fim în prima ligă din România, am ajuns, ni s-a împlinit dorinţa, jucăm. Trebuie să avem atitudine, motivaţie şi să fim împreună toţi - jucători, antrenori, conducători, suporteri - să putem reuşi o performanţă, cea de a rămâne în prima divizie după primul an. Ne va fi greu, dar nu este imposibil. Ne aşteaptă un meci greu, cu FC Braşov, luni, este un meci important pentru noi, pentru că fiecare călătorie începe cu primul pas şi primul pas este cel mai important. Prima impresie contează, să facem o impresie bună suporterilor, poate opiniei publice din România, care să ne bage în seamă, să ştie că există echipă bună la Târgu-Mureş".Falub a menţionat că transferurile încă nu s-au încheiat şi că ar fi "extraordinar" dacă s-ar mai reuşi aducerea a "doi-trei jucători", dar nu a făcut referire la informaţiile privind eventuala venire a lui Ionel Dănciulescu la echipa mureşeană: "Sper să obţinem o victorie, care ar fi foarte importantă, pentru a ne da încredere pentru ceea ce urmează, pentru că ne aşteaptă nişte meciuri foarte grele în următoarele etape. Lotul, în mare parte, este acelaşi, dacă vom reuşi să facem încă două-trei transferuri ar fi extraordinar, dacă nu, sunt jucători în care ne-am pus speranţe şi care trebuie să demonstreze că sunt jucători de primă ligă în România", a arătat el.
TRANSFERURILE  DIN ACEASTA VARA:
ra
MECIURI AMICALE:
17.06.2010: 
Târgu-Mureş - Gaz Metan 2-1
19.06.2010: 
Târgu-Mureş - Gl Bistriţa 2-0
26.06.2010: 
Târgu-Mureş - FC Anzhi  0-1
30.06.2010: 
Târgu-Mureş - Levski Sofia 3-2
03.07.2010: 
Târgu-Mureş - Győri ETO 3-1
06.07.2010:
Târgu-Mureş - Petržalka 2-0
14.07.2010: 
Târgu-Mureş - U Ungheni 5-1
18.07.2010:
Târgu-Mureş - U Alba-Iulia 0-0

Antrenor: Adrian Falub -confirmat-
Au venit: Ciprian Botoşer (portar, Gloria Bistriţa), Ramón Sánchez -Spania- (portar, AD Ceuta), Andrei Cordoş (fundaş, Frosinone Calcio), Martin Mantovani -Argentina/Italia- (fundaş, Atlético Madrid B), Boban Nikolić -Serbia- (fundaş, FK Jagodina), Borislav Topić -Serbia- (fundaş, FK BSK Borča), Alexandru Vagner (fundaş, Gloria Bistriţa), Florin Dan (mijlocaş, Unirea Alba-Iulia), Mihai Onicaş (mijlocaş, Steaua Bucureşti), Florin Stângă (mijlocaş, Skoda Xanthi FC), Călin Târnăvean (atacant, Mureşul Deva), Victoraş Astafei (atacant, Arieşul Turda), Carlos Casquero -Spania- (mijlocaş, CD Leganes), Edu Gallardo -Spania- (atacant, Écija Balompié), Adrian Câmpeanu (atacant, FCM Bacău)
Au plecat: Adrian Gongolea (fundaş, pus pe lista de transferuri), Casian Maghici (fundaş, Victoria Brăneşti), Ciprian Prodan (atacant, Victoria Brăneşti)

Au trecut 18 ani de cand orasul Targu-Mures (150.000 de locuitori) nu a mai avut echipa in prima liga. ASA Targu-Mures, retrograda la finele sezonului 1991-1992 si de atunci iubitorii fotbalului din Tg.Mures au asistat doar la meciuri din ligile inferioare. Intre timp, ASA s-a desfiintat, ea neavand nici o legatura cu FCM, infiintata in anul 2008. Muresenii au un lot destul de slab pentru nivelul ligii intai asa ca nu-si pot propune alt obiectiv decat ramanerea in prima liga. Intrucat in acest sezon FC Brasov este si ea una dintre candidatele la retrogradare, muresenii ar trebui sa forteze victoria pentru ca ar aduce un moral bun jucatorilor, multi dintre ei urmand a debuta maine in prima liga.

Echipa probabilă: Dănălache - Vagner, Cordoş, Bălău, Topić - Onicaş, Fl.Dan, Stere, Sfârlea - Vancea, Astafei; Antrenor: Adrian Falub; Accidentaţi: Miclăuş, Szilagy; Suspendaţi: -; Rezerve: Şteţca, Mantovani, Fl.Moldovan, Vârtici, Lupuţ, Vârtic, Edu Gallardo


MECIURI AMICALE:
07.07.2010:
FC Braşov - Piatra-Neamţ 2-0
11.07.2010:
FC Braşov - Forex Braşov 5-1
14.07.2010:
FC Braşov -  Piatra-Neamţ 1-0
16.07.2010:
FC Braşov - Sakhnin FC 4-1
ra
.FC BRASOV
Antrenorul Daniel Isăilă a declarat că speră ca echipa sa să debuteze cu dreptul în noul sezon, deşi este convins că întâlnind o nou-promovată, pe FCM Târgu-Mureş, meciul va fi incomod: "Mai sunt oameni care spun că dacă joci cu o nou-promovată, meciul trebuie să fie mai uşor, dar părerea mea e că nu este deloc aşa. Eu cred că aceste partide sunt de cele mai multe ori incomode, iar adversarul poate fi unul periculos. Când eşti nou promovat în prima ligă ai alt entuziasm, iar la Târgu-Mureş mai este şi un alt aspect, stadionul fiind cu siguranţă plin. Nu mai este un secret pentru nimeni că un public entuziast împinge practic de la spate o echipă, aşa că ne aşteptăm să avem un meci greu şi în felul acesta îl vom pregăti".Tehnicianul ardelean consideră că nu are de ce să se plîngă de echipa sa, chiar dacă lotul a suferit modificări multiple: "E drept că FC Braşov nu mai este echipa de anul trecut, dar nici nu avem de ce să ne plângem. Asta este situaţia şi trebuie să muncim şi în aceste condiţii. Nu este o tragedie. Suntem cu toţii optimişti şi sperăm la o clasare cât mai bună în acest sezon. Trebuie să abordăm fiecare meci cu maximă seriozitate şi eu cred că având atitudinea potrivită, nu au cum să nu apară şi rezultate. 
Din punctul meu de vedere, acest sezon va fi unul extrem de echilibrat, poate chiar cel mai echilibrat de până acum".Andrei Cristea şi Torje sînt în pericol să rateze prima etapă din cauza unor entorse. Azi se decide dacă vor juca, însă şansele sînt reduse. Calificarea în turul 3 preliminar al Europa League, după 2-0 şi 5-1 cu Olimpia Bălţi, a fost plătită scump de dinamovişti. Doi dintre cei mai în formă jucători, Andrei Cristea şi Gabriel Torje, au suferit cîte o entorsă la glezna dreaptă şi ar putea rata partida de mîine seară, cu Astra Ploieşti. Azi urmează ca staff-ul medical şi cel tehnic să ia o hotărîre în privinţa celor doi, însă ieri roş-albii erau circumspecţi. Andone nu vrea să rişte introducerea forţată a vreunuia dintre cei doi fotbalişti ofensivi, în condiţiile în care joia viitoare Dinamo joacă acasă prima manşă a turului 3 preliminar, contra lui Hajduk Split. Întîlnirea cu croaţii este considerată superimportantă de către "cîini", care vor să ia un avantaj consistent din meciul de la Bucureşti pentru a mai elimina din stresul deplasării la Split.
TRANSFERURILE BRASOVENILOR DIN ACEASTA VARA
Au plecat: Dănuţ Coman (portar, şi-a reziliat contractul), Nicolae Constantin (fundaş, Chimia Brazi), Octavian Abrudan (fundaş, Steaua Bucureşti), Rui Sandro Carvalho Duarte -Portugalia- (fundaş, Rapid Bucureşti), Ezequias Roosevelt Tavares de Melo -Brazilia- (fundaş, Rapid Bucureşti), Stelian Stancu (fundaş, pus pe lista de transferuri), Adrian Senin (fundaş, pus pe lista de transferuri), Nuno Miguel Pereira Diogo -Portugalia- (fundaş, CFR 1907 Cluj), Cătălin Munteanu (fundaş, Dinamo Bucureşti), Nicolae Grigore (mijlocaş, Rapid Bucureşti), Néné Adriano (mijlocaş, final de conract), Mihai Roman (mijlocaş, Rapid Bucureşti), Marius Măldărăşanu (mijlocaş, final de conract), Julio Landauri -Peru- (mijlocaş, Universitario de Deportes), Sabrin Sburlea (atacant, Rapid Bucureşti), Dušan Savić -Macedonia- (atacant, Incheon United FC), Dorel Zaharia (atacant, final de conract)

Echipa probabilă: Mincă - Bădoi, Oroş, Majerník, Cr.Ionescu - M.Cristescu, Ilyeş, Martinović, Williams - V.Badea, Hadnagy; Antrenor: Daniel Isăilă; Accidentaţi: -; Incert: I.Voicu; Suspendaţi: -; Rezerve: Kajcsa, I.Voicu, C.Dedu, L.Dumitru, Mateiu, Chipciu. Rusu

Meciul dintre FCM Targu Mures si FC Brasov incepe 
la ora 19,00 si poate fi urmarit live online 
..AICI..
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu