Meci nebun la Ploiesti. Dinamo inscrie in ultimul minut si castiga cu 2 - 1 in fata Astrei

duminică, 25 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Cu un nou antrenor in persoana lui Ioan Andone, dar fara prea mari schimbari in lot sau in primul unsprezece, Dinamo se deplasa la Ploiesti pentru debutul in acest sezon al Ligii I, dupa doua victorii categorice (2-0 si 5-1) in turul preliminar al Europa League in fata Olimpiei Balti. De cealalta parte, ploiestenii aveau si ei un nou antrenor, dar si numeroase schimbari in lot, fiind considerati outsideri in fata "cainilor".

Prima repriza a partidei a adus aminte suporterilor dinamovisti de finalul sezonului trecut, defensiva fiind din nou in pioneze iar atitudinea jucatorilor a fost una delasatoare. Prima ocazie a partidei a venit in minutul 2, Stratila fiind aproape sa il invinga pe Curca cu un lob bine plasat, insa portarul dinamovist a respins balonul peste poarta. Jocul "cainilor" are momente bune in jurul minutului 30, cand elevii lui Andone pun in pericol poarta lui Ebede prin Torje si Marius Niculae, insa cei care deschid scorul sunt ploiestenii! Surprinzator sau nu, Lukacs a reluat din 6 metri in poarta goala o centrare a lui Seto, la capatul unei faze ce a facut sah-mat defensiva condusa de Moti. Gazdele raman periculoase si rateaza o noua mare sansa, Mihalcea reluand slab cu capul din 6 metri, aducandu-si parca aminte de minutele in care era idol in Stefan cel Mare.
Dinamovistii incearca din rasputeri sa revina in repriza secunda si rateaza ocazii prin Marius Niculae ('52) sau Liviu Ganea ('59), ale caror suturi nu au pus nicio secunda in pericol poarta camerunezului Ebede. Kone este cel mai aproape de gol in minutu 66, atunci cand reluarea sa din foarfeca a trecut la o palma stalpul portii astrale. O greseala stupida a lui Lukacs, care a facut hent in careu le-a dat prilejul dinamovistilor sa egaleze prin N'Doye. Intrarea senegalezului a dinamitat ofensiva dinamovista, care a presat incontinuu in ultimele 10 minute, iar Dinamo a obtinut victoria cu un gol marcat de Adrian Cristea, care a marcat din 6 metri, cu poarta goala, dupa o greseala a defensivei astrale.
CASETA MECIULUI:

Astra: Ebede - Măţel, Mihalache, Rohat, V. Sandu - Strătilă ('67 Paulinho), Seto, Bornosuzov, V. Dinu - Lukacs ('82 Cl.Tudor), Mihalcea ('69 Fatai).Rezerve: Popa, M.Florea, Vadrariu, Patrascu.
Antrenor: Mihai Stoichita
Dinamo: Curca - Homei, Scarlatache, Moti ('66 Garat), Pulhac - Margaritescu ('73 N'Doye), D.Kone, Torje, Ad.Cristea - L.Ganea, M.Niculae ('66 C.Munteanu). Rezerve: Balgradean, Rus, Diabate, Paun.
Antrenor: Ioan Andone.
Stadion: Astra (Ploiesti). | Spectatori: 10.000
Au marcat: Lukacs '33 / N'Doye '78 - pen., Ad.Cristea '90+3
Cartonase galbene: Lukacs '49, Rohat '72, 
Ebede '90+4 / Torje '69, N'Doye '78 Cartonase rosii: -
Partida a fost condusa la centru de arbitrul Alexandru Deaconu 
(Bucuresti) , ajutat la cele doua tuse de Sebastian Gheorghe 
(Bucuresti), respectiv Mihai Artene (Vaslui).

REZUMATUL VIDEO:


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu