Avancronica: U. Cluj - Steaua Bucuresti

duminică, 25 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Universitatea Cluj - Steaua Bucureşti este de meci de X2. Pentru a 87-a oară în istorie, Universitatea Cluj va întâlni Steaua Bucureşti în Liga I. Ambele echipe au suferit transformari majore in privinta componentei loturilor, iar cei doi antrenori Pana, respectiv Piturca vor incepe construirea echipei practic de la zero. Gazdele vor incerca sa obtina o remiza, dar pentru acest lucru vor trebui sa aiba o prestatie foarte buna si multa sansa. De la venirea lui Piturca, Steaua a castigat toate amicalele disputate in stagiu de pregatire, fiind mult schimbata in bine. Piturca are nevoie de o victorie la debut, pentru ca atat patronul Becali cat si suporterii isi pun mari sperante in acesta. In mod normal Steaua ar trebui sa castige acest meci pentru ca pana la urma "U" Cluj este o nou promovata... În ultimele 5 meciuri disputate la Cluj, "U" a câştigat de 2 ori, iar Steaua de 3 ori.


.UNIVERSITATEA CLUJ
Marian Pană a declarat că îşi doreşte ca echipa clujeană să fie una "de muncitori", care să se lupte pentru fiecare punct: "Lucrurile sunt destul de clare în ceea ce priveşte meciul cu Steaua. E o echipă foarte puternică, am studiat-o foarte bine şi le voi prezenta băieţilor toate detaliile. Vreau să fim o echipă de muncitori, să ne batem pentru orice punct, pentru orice milimetru de teren. La noi s-au făcut 14 transferuri, la Steaua vreo 11, deci măcar la capitolul ăsta am câştigat. E greu să omogenizezi o echipă în 3-4 săptămâni, dar nu o să iau asta niciodată ca pe o scuză. Înfrângerea cu Mediaş (din meciul amical de sâmbătă, scor 0-2) m-a îngrijorat, e normal. Important e să uităm aceste lucruri şi să învăţăm".Atacantul Claudiu Niculescu, transferat de la Dinamo la Universitatea Cluj, a declarat că dacă ar fi fost vorba de alt club din România nu ar fi părăsit formaţia bucureşteană: "Dacă era vorba de alt club din România, n-aş fi plecat de la Dinamo. Am venit aici, la 'U', pentru că e un club de tradiţie, cu foarte mulţi suporteri, un club foarte iubit. Sunt onorat să îmbrac tricoul Universităţii. Cu Steaua va fi un meci foarte greu, nu ştiu dacă voi juca, e doar decizia antrenorului".
TRANSFERURILE U. CLUJ DIN ACEASTA VARA:
ra
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/e/e1/Echipa_U_Cluj_sarbatorind_promovarea_in_Liga_I_in_2007.jpg/300px-Echipa_U_Cluj_sarbatorind_promovarea_in_Liga_I_in_2007.jpg
MECIURI AMICALE:
01.07.2010: 
U Cluj - Dinamo Bucureşti 1-0
03.07.2010: 
U Cluj - Videoton  2-3
05.07.2010: 
U Cluj - Al Ahly Cairo 2-1
16.07.2010: 
U Cluj - FC Zalău 0-2
17.07.2010: 
U Cluj - Gaz Metan 0-2


Au venit: Hélder Castro (fundaş) - liber de contract CD Feirense, Georgian Tobă (mijlocaş) - FCM UTA Arad, Claudiu Niculescu (atacant) - Dinamo Bucureşti, Gabriel Boştină (mijlocaş) - Dinamo Bucureşti, Silviu Izvoranu (fundaş) - Dinamo Bucureşti, Daniel Munteanu (fundaş) - Unirea Urziceni, Boban Cenić (fundaş) - Mladi Radnik, Zoran Belošević (fundaş) - FC Sarajevo,, Ionuţ Boşneag (portar) - FC Argeş Piteşti, Peter Čvirik (fundaş) - liber de contract Lechia Gdańsk. Habib Baldé (fundaş) - Ceahlăul Piatra-Neamţ, Alfonso Delgado (mijlocaş) - liber de contract FC Vaslui, Vasile Gheorghe (mijlocaş) - liber de contract Astra Ploieşti
Gaston Mendy (mijlocaş) - liber de contract Farul Constanţa,
Au plecat: Bogdan Dolha, Nicolae Muşat şi Fabian Teuşan

"U" este cea mai iubita echipa din Cluj-Napoca, chiar daca deocamdata CFR are performante. "Sepcile rosii" revin in prima liga dupa o absenta de doi ani si au ca obiectiv mentinerea in prima liga. Lotul de jucatori care a promovat a suferit schimbari majore, in pauza de vara fiind transferati multi jucatori noi. Pana cand va fi gata noul stadion "ClujArena" (va fi unul dintre cele mai frumoase din Romania), clujenii vor fi nevoiti sa joace meciurile de acasa la Alba-Iulia, acest lucru fiind un dezavantaj. "U" are ghinionul de a intalni in prima etapa chiar pe Steaua, o echipa care este mult schimbata in bine de la venirea lui Piturca si chiar daca va fi greu sa obtina macar o remiza, cu siguranta jucatorii lui Pana vor face tot posibilul sa nu piarda.

Echipa probabilă: Matache - Unguruşan, D.Munteanu, Izvoranu, Belošević - Tobă, Reinaldo, Boştină, Acosta - Machado, Cl.Niculescu; Antrenor: Marian Pană; Accidentaţi: -; Suspendat: Boşneag; Rezerve: Huţan, Cenic, Ad.Ionescu, Delgado, H.Castro, H.Baldé, Lemnaru


http://www.clopotel.ro/muzica/funclubfoto/funclub34049.jpg

MECIURI AMICALE:
27.06.2010:
Steaua  - Apoel Nicosia 2-0
30.06.2010:
Steaua - Viktoria Plzeň 1-0
07.07.2010:
Steaua - Zagłębie Lubin 4-1
09.07.2010:
Steaua - Olympiakos Pireu 1-0
11.07.2010:
Steaua - Ferencváros 1-0
13.07.2010:
Steaua - WSG Wattens 3-0
ra
.STEAUA BUCURESTI
Antrenorul Victor Piţurcă şi-a chemat ieri jucătorii la stadion la ora 13:00, imediat intrându-se în cantonament. Astăzi, se va pleca la Cluj cu avionul, iar de acolo până la Alba-Iulia se va merge cu autocarul.
Piţurcă are o grijă în plus pentru debutul oficial pe banca Stelei. Ea se numeşte Claudiu Niculescu, jucător pe care adversara de duminică l-a transferat de la Dinamo şi care va fi titular mîine, împotriva roş-albaştrilor. Fostul selecţioner "s-a mişcat" repede şi a găsit omul căruia i-a trasat ca sarcină anihilarea lui Niculescu. E vorba despre Octavian Abrudan, stoper adus în această vară de la FC Braşov şi cel de care Piţi a fost cel mai mulţumit în partidele amicale cîştigate în cantonamentele din Austria. La antrenamentele de joi şi de ieri, Piţi a exersat mult în defensivă diferite poziţii de joc, explicându-i lui Abrudan ce are de făcut pentru mâine.

TRANSFERURILE STELEI DIN ACEASTA VARA
Antrenor: Victor Piţurcă -nou-
Au venit: Răzvan Stanca (portar, Pandurii Târgu-Jiu), Yordan Todorov -Bulgaria- (fundaş, CSKA Sofia), Stanislav Angelov -Bulgaria- (fundaş, FC Energie Cottbus), Geraldo Washington Regufe Alves -Portugalia- (fundaş, AEK Athens), Florin Gardoş (fundaş, 
Concordia Chiajna), Octavian Abrudan (fundaş, FC Braşov), Novak Martinović -Serbia- (fundaş, Pandurii Târgu-Jiu), Iasmin Latovlevici (fundaş, Fc Timişoara), Dorel Stoica (mijlocaş, Al-Ettifaq FC), Mihai Răduţ (mijlocaş, Internaţional Curtea-de-Argeş), Cosmin Matei (mijlocaş, Farul Constanţa), Alexandru Păcurar (mijlocaş, Pandurii Târgu-Jiu)
Au plecat: Róbinson Zapata Montano -Columbia- (portar, pus pe lista de transferuri), Cosmin Vâtcă (portar, pus pe lista de transferuri), Petre Marin (fundaş, Unirea Urziceni), Stelios Parpas -Cipru- (fundaş, AEL Limassol), Zhivko Zhelev -Bulgaria- (fundaş, pus pe lista de transferuri), Paweł Golański -Polonia- (fundaş, final de contract), Gora Tall -Senegal- (fundaş, pus pe lista de transferuri), Alexandru Tudose (fundaş, Gloria Bistriţa), Eugen Baciu (fundaş, pus pe lista de transferuri), Ovidiu Petre (mijlocaş, Al-Nassr Riyadh), Mihai Onicaş (mijlocaş, FCM Târgu-Mureş), Artavazd Karamyan -Armenia- (mijlocaş, pus pe lista de transferuri), Juan Carlos Toja Vega -Columbia-(mijlocaş, Aris Thessaloniki), Mihăiţă Pleşan (mijlocaş, pus pe lista de transferuri), José Pepe Moreno -Columbia- (atacant, şi-a reziliat contractul), Arman Karamyan -Armenia- (atacant, pus pe lista de transferuri), Ricardo Suarez Pedriel -Bolivia- (atacant, Sivasspor).

Piţurcă a exersat la antrenamente două formule de echipă, într-una apărând Geraldo, în alta Gardoş. Decizia în privinţa celui de-al doilea fundaş central (Abrudan e titular sigur) se va lua mâine, în ziua meciului. În primele meciuri de pregătire, tânărul fundaş cumpărat de la Concordia Chiajna a fost des folosit. Dar Geraldo a ajuns la Steaua mai târziu, iar în ultimele două meciuri a evoluat titular. Clujenii cred că Piţi va merge pe mâna lui Gardoş tocmai pe ideea că managerul Stelei a dorit omogenizare şi de asta l-ar fi utilizat aşa des pe tânărul apărător. Însă Geraldo a lăsat o impresie bună cât timp a jucat.

Echipa probabilă: Tătăruşanu - Emeghara, Abrudan, Gardoş, Emeghara, Latovlevici - Nicoliţă, D.Stoica, Păcurar, Răduţ, Cr.Tănase – Kapetanos; Antrenor: Victor Piţurcă; Accidentati: Szekely; Suspendaţi: -; Va mai lipsi: Toja (s-a transferat la Aris Thessaloniki); Rezerve: Stanca, Todorov, Martinović, A.Ionescu, Angelov, Geraldo, Surdu

Meciul dintre Universitatea Cluj si Steaua Bucuresti incepe 
la ora 18,00 si poate fi urmarit live online 
..AICI..
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu