Avancronica: Astra Ploiesti - Dinamo Bucuresti

duminică, 25 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Astra-Dinamo este meci de X2. Gazdele vor sa inceapa noul sezon cu bine pentru ca patronul Neculae (care a investit cateva milioane de euro) doreste performanta si nu doar o simpla prezenta in prima liga. La inceputul fiecarui nou sezon Dinamo isi propune cupa si campionatul si chiar daca in ultimii ani si-a dezamagit suporterii, odata cu sosirea lui Andone a revenit si optimismul. Dinamo porneste usor favorita in meciul de maine, dar jucatorii trebuie sa se concentreze la maximum pentru a obtine victoria, intrucat terenul Astrei nu prea le prieste "cainilor", pentru ca in ultimele trei meciuri Dinamo a pierdut de 2 ori si a remizat de 2 ori.

.ASTRA PLOIESTI
Antrenorul secund Ştefan Ţâră a declarat că obiectivul formaţiei antrenate de Mihai Stoichiţă în sezonul viitor este clasarea în primele opt poziţii ale Ligii I şi că echipa ploieşteană îşi doreşte o victorie în meciul cu Dinamo: "Suntem încrezători în proiectul nostru, trebuie să luam un start bun de la primul meci şi apoi să avem constanţă. Duminică, vrem să pornim cu dreptul şi să învingem. Pentru asta trebuie să fim mai inteligenţi decât adversarul, să ştim să profităm de faptul că nu trece prin momente grozave". Pentru Mihalcea debutul la Astra înseamnă o confruntare cu Dinamo, echipa care l-a format şi, asa cum a şi recunoscut, i-a ramas în inimă: "Este o situaţie specială pentru mine, deoarece am jucat atâta timp la Dinamo, dar viaţa de fotbalist te pune şi în astfel de situaţii. Sunt profesionist şi sunt plătit de Astra, aşa ca voi face totul pentru ca echipa mea să câştige. E bine că jucăm la început cu ei, pentru că suntem dornici să debutăm, iar spiritul de echipă poate conta mai mult decât valoarea individuală a jucătorilor. Pe hârtie, Dinamo este favorita, dar, dacă ţinem cont de rezultatele din sezonul trecut, nu cred că ar fi o surpriză să facem un egal sau să câştigăm".
TRANSFERURILE ASTREI DIN ACEASTA VARA:
ra http://www.fcastraploiesti.ro/images/joomleague/squads/echipa-2.jpg
MECIURI AMICALE:
29.06.2010: 
Astra - Unirea Urziceni 2-3
05.07.2010:
Astra - FC Viena 1894 2-1
09.07.2010: 
Astra - MFK Košice 3-0
11.07.2010: 
Astra - NK Osijek 0-0
13.07.2010: 
Astra- Lokomotiv Zagreb 0-1
15.07.2010: 
Astra - Paksi SE 1-1

Antrenor: Mihai Stoichiţă -nou-
Au venit: Pierre Romain Owono Ebéde -Camerun- (portar, AEL Limassol), Salif Nogo -Burkina Faso- (fundaş, Politehnica Iaşi), Daniel Bălaşa (fundaş, FC Argeş Piteşti), Alexandru Măţel (fundaş, Farul Constanţa), Florin Pătraşcu (fundaş, Farul Constanţa), Kehinde Fatai (mijlocaş, Farul Constanţa), Viorel Dinu (mijlocaş, FC Snagov ), Ben Teekloh -Liberia- (mijlocaş, Farul Constanţa), Atanas Bornosuzov -Bulgaria- (mijlocaş, Cherno More Varna), Georgi Kakalov -Bulgaria- (atacant, Olympiakos Nicosia), Raymond Lukacs (atacant, FC Bihor Oradea), Adrian Mihalcea (atacant, Aris Limassol), Costin Cătălin (atacant, CF Panciu)
Au plecat: George Gavrilaş (portar, Dunărea Giurgiu), Marcelo Méndez -Uruguay- (fundaş, Independiente Rivadavia), Alexis Ngambi -Camerun (fundaş, pus pe lista de transferuri), Robert Sankara -Burkina Faso- (fundaş, pus pe lista de transferuri), Dorin Semeghin (fundaş, Astra Ploieşti II), Bruno Martins Simao -Portugalia- (fundaş, pus pe lista de transferuri), Vasile Gheorghe (mijlocaş, Universitatea Cluj), Danilo Carando -Argentina- (atacant, Club Deportivo Nublense), Diego Silva (striker, atacant), Bogdan Mihăilă (striker, Dunărea Giurgiu), Liviu Ganea (atacant, Dinamo Bucureşti), Dimitrie Gafiţa (atacant, CS Otopeni)

În privinţa lotului de jucători, acesta cuprinde în acest moment 26 de nume (13 vechi şi 13 achizitii), fără a-i include aici pe Radek Oprsal şi Vitali Gusev, ambii accidentaţi. Cei 19 care vor intra în cantonament vor fi stabiliţi vineri, eliminat din calcule fiind Alexandru Stan, care a fost operat recent la o unghie. Cu probleme medicale ar mai fi şi bulgarul Georgi Kakalov, care s-a pregătit separat în ultimele zile.

Echipa probabilă: Ebéde - Măţel, Mihalache, Rohat, Val.Sandu - Strătilă, Seto, Bornosuzov, Paulinho - Mihalcea, Lukacs; Antrenor: Mihai Stoichiţă; Accidentaţi: Al.Stan, Opršal, Gussev, Kakalov; Suspendat: -; Rezerve: Miron, Florea, Dinu, Vădrariu, Bălaşa, Ben Teekloh, Fatai


http://images.gsp.ro/zoom/170692/1032-207011-dinamo23.jpg
MECIURI AMICALE:
4 iulie
Dinamo - Red Bull Salzburg 1-2
2 iulie
Dinamo - Lok. Moscova 0-1
1 iulie
Dinamo - "U" Cluj 0-1
30 iunie
Dinamo - Austria Viena 3-4
28 iunie
Dinamo - Maccabi Haifa 1 - 1
27 iunie
Dinamo - FC Hochfilzen 10-0
ra
.DINAMO BUCURESTI
Antrenorul Ioan Andone consideră că prezenţa fostului antrenor stelist Mihai Stoichiţă pe banca tehnică a formaţiei Astra Ploieşti nu ar trebui să-i motiveze pe jucătorii sai pentru a câştiga partida: "Primul nostru gând este să câştigăm campionatul şi să atragem suporterii la stadion. Pentru a crea o echipă ai nevoie de suporteri. Ai nevoie de toate condiţiile de a face performanţă. Mai sunt retuşuri de făcut. Important e cum vom juca de acum înainte. Cu Astra nu e o partidă specială, trebuie să batem nu pentru că e Stoichiţă acolo, dar trebuie să fim concentraţi şi să câştigăm. Băieţii sunt conştienţi de asta".Andone nu vrea să rişte introducerea forţată a vreunuia dintre cei doi fotbalişti ofensivi, în condiţiile în care joia viitoare Dinamo joacă acasă prima manşă a turului 3 preliminar, contra lui Hajduk Split. Întîlnirea cu croaţii este considerată superimportantă de către "cîini", care vor să ia un avantaj consistent din meciul de la Bucureşti pentru a mai elimina din stresul deplasării la Split.
Atacantul Liviu Ganea, care în sezonul trecut a fost împrumutat la Astra Ploieşti, consideră că fosta sa echipă este ai puternică de când a fost numit antrenor Mihai Stoichiţă: "Astra e o echipă total schimbată pentru că a venit şi domnul Stoichiţă şi o serie de jucători noi. În plus, un lucru este cert, Astra joacă foarte bine meciurile de acasă şi asta ar trebui să ne facă să fim atenţi".

Andrei Cristea şi Torje sînt în pericol să rateze prima etapă din cauza unor entorse. Azi se decide dacă vor juca, însă şansele sînt reduse. Calificarea în turul 3 preliminar al Europa League, după 2-0 şi 5-1 cu Olimpia Bălţi, a fost plătită scump de dinamovişti. Doi dintre cei mai în formă jucători, Andrei Cristea şi Gabriel Torje, au suferit cîte o entorsă la glezna dreaptă şi ar putea rata partida de mîine seară, cu Astra Ploieşti. Azi urmează ca staff-ul medical şi cel tehnic să ia o hotărîre în privinţa celor doi, însă ieri roş-albii erau circumspecţi. Andone nu vrea să rişte introducerea forţată a vreunuia dintre cei doi fotbalişti ofensivi, în condiţiile în care joia viitoare Dinamo joacă acasă prima manşă a turului 3 preliminar, contra lui Hajduk Split. Întîlnirea cu croaţii este considerată superimportantă de către "cîini", care vor să ia un avantaj consistent din meciul de la Bucureşti pentru a mai elimina din stresul deplasării la Split.

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti şi-a prezentat vineri noul echipament pentru sezonul competiţional 2010-2011, în cadrul unei conferinţe de presă. Tricoul principal urmează să fie roşu complet, ca în ediţia de 2006-2007, când s-a câştigat ultimul titlu de campion. Cel secundar va fi alb complet, iar cel de-al treilea, pentru meciurile din Europa League, verde complet. La acest eveniment, au participat Ioan Andone, antrenorul principal al dinamoviştilor bucureşteni, precum şi jucătorii Gabi Torje, Liviu Ganea, Juan Pablo Garat şi Andrei Cristea.

Echipa probabilă: Curcă - Homei, Garat, Moţi, Pulhac - Adrian Cristea, Mărgăritescu, N'Doye, Căt.Munteanu - M.Niculae, L.Ganea; Antrenor: Ioan Andone; Accidentaţi: Dolha, L.Goian, M.Alexe; Incerţi: Torje, Andrei Cristea; Suspendaţi: -; Vor mai lipsi: Helder (nelegitimat), Claudiu Niculescu (s-a transferat la "U" Cluj), Z.Diabaté (s-a transferat la FK Khazar Lankaran); Rezerve: Bălgrădean, Scarlatache, Păun, Kone, Rus, Andrei Cristea

Meciul dintre Astra Ploiesti si Dinamo Bucuresti incepe 
la ora 21,00 si poate fi urmarit live online 
..AICI..
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu