Avancronica: Unirea Urziceni - Rapid Bucuresti

sâmbătă, 31 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Unirea Urziceni - Rapid Bucureşti este meci de X2. Gazdele au disputat deja trei meciuri oficiale in noul sezon (Supercupa, Liga 1 si Liga Campionilor), dar abia acum vor juca in fata propriilor suporteri. 
Unirea are trei rezultate de egalitate in acest nou sezon si va incerca sa obtina prima victorie, chiar daca jucatorii nu sunt in forma prea buna si au aparut si probleme extrasportive (dupa meciul cu Pandurii Brandan şi Semedo, au încins un chef straşnic petrecand multe ore in fata sticlelor cu alcool; Levy i-a exclus din lot). Spre deosebire de ialomiteni, oaspetii nu au avut meci la mijlocul saptamanii astfel ca jucatorii vor fi mult mai odihniti. Antrenorul Sumudica nu are probleme de lot si va incerca maine sa castige cele trei puncte. Pana acum Unirea si Rapid s-au mai intalnit la Urziceni de patru ori, gazdele castigand o data, de doua ori fiind egal, iar giulestenii avand si ei un succes.

 Unirea Urziceni                                     

Unirea Urziceni a prins o zi slaba la Targu-Jiu, fiind dominata clar la toate capitolele de Pandurii, dar sansa a fost de partea ei, iar la final a obtinut un punct. Martea trecuta, ialomitenii au jucat in preliminariile Ligii Campionilor cu Zenit Sankt Petersburg, in fata careia a terminat la egalitate, scor 0-0, dupa un meci asemanator cu cel de la Targu-Jiu (rusii au dominat categoric intalnirea). Asadar echipa lui Levy a stat in ultimele doua meciuri doar cu fundul in poarta, reusind (cu multa sansa) doua remize albe. Va urma acum un meci foarte greu, cu Rapid, echipa care pare cea mai in forma din Liga 1. Obiectivul Unirii este de a castiga acest meci in fata unui adversar de top, pentru ca jucatorii sa capete incredere ca pot lupta pentru titlu si mai ales sa plece cu un moral bun in Rusia, unde saptama viitoare vor disputa mansa secunda cu Zenit. Urmatorii adversari ai ialomitenilor vor fi FCM Targu-Mures (deplasare), "U" Cluj (acasa) si FC Brasov (deplasare).

Echipa probabilă: C.Grigore - P.Marin, Maftei, Galamaz, V.Bordeanu - L.Marinescu, D.Matei, S.Paraschiv, Neaga - Bilaşco, Dalé; Antrenor: Ronny Levy; Accidentaţi: I.Apostol, Arlauskis; Suspendaţi: -; Vor mai lipsi: Brandan, Semedo (excluşi din lot), Ricardo (n-a revenit din vacanţă...); Rezerve: D.Tudor, E.Nicu, B.Fernandes, S.Frunză, Onofraş, Pădureţu, Rusescu


 Rapid Bucureşti                                    
Desi se anunta un meci deosebit de greu, rapidistii au invins fara nici o problema pe FC Vaslui cu scorul de 2-0, dupa o prestatie de echipa mare. Echipa lui Marius Sumudica este pe locul intai in clasament dupa prima etapa si fireste isi doreste sa ramana pana la final acolo. Pentru asta are nevoie de o victorie la Urziceni, lucru perfect posibil daca tinem cont de forma excelenta a giulestenilor, de inceputul ezitant al Unirii care are si probleme interne. Antrenorul Sumudica isi doreste foarte mult un nou succes in fata unei alte echipe de top pentru a arata inca de la inceput ca a venit in Giulesti pentru a face performanta. Urmatoarele adversare ale alb-visiniilor vor fi Otelul Galati (acasa), Dinamo (deplasare) si Gloria Bistriţa (acasa).

Echipa probabilă: Bornescu - Rui Duarte, M.Constantin, Marcos Antonio, Božović - Roman, C.Lazăr, Spadacio, Césinha - Herea, Sburlea; Antrenor: Marius Şumudică; Accidentaţi: -; Suspendaţi: -; Rezerve: Straton, Fernandes, Ezequias, N.Grigore, Glauber, Cassio
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu