Avancronica: Steaua Bucuresti - U. Craiova

sâmbătă, 31 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
     //LIVE AICI//
Steaua Bucureşti - Universitatea Craiova este meci de 1. Gazdele vin dupa o victorie la Alba-Iulia in fata Universitatii Cluj, obtinuta dupa o prestatie foarte buna. Maine, jucatorii lui Piturca, vor avea surpriza sa joace dupa mult timp cu "casa inchisa", fapt care ii va face sa aiba un motiv in plus de a da totul pe teren. 

De la Revolutie incoace, Steaua a castigat de fiecare data meciurile de acasa cu U.Craiova, fie cu victorii la limita, fie umilind-o cu scoruri precum 3-0 (1996, 2006), 4-1 (2001), 5-0 (2004). In aceste conditii oaspetii nu pot spera la prea multe in meciul de maine decat la cel mult un rezultat de egaliatate. Va fi un meci foarte atractiv intre doua echipe care au multi suporteri in care, in mod nomal gazdele pornesc cu prima sansa. Partida Steaua - Craiova va consemna şi o premieră în familia Piţurcă: tatăl îşi va înfrunta fiul! Antrenorul Stelei îl va avea ca adversar pe Alex, atacantul "alb-albaştrilor" crescut la juniorii Stelei. Cel mai probabil, fotbalistul Ştiinţei va începe meciul ca rezervă.

 Steaua Bucureşti                                  

Desi a fost condusa cu 1-0 de "U" Cluj, Steaua a arata inca de la debutul in noul sezon ca prin venirea lui Piturca si schimbarile masive de lot, joaca cu totul altceva decat pe vremea lui Stoichita. "Ros-albastrii" au intors rezultatul in fata ardelenilor plecand acasa cu cele trei puncte. Suporterii stelisti au facut pace cu patronul Becali prin intermediul lui Piturca si dupa mult timp vor umple stadionul Ghencea. 

Va fi un meci foarte asteptat pentru ca fanii vor sa vada noua echipa a Stelei, iar U. Craiova este o adversara de traditie. Piţurcă a decis să mărească prima pentru o victorie împotriva Universităţii Craiova, tehnicianul Stelei dorind să aibă jucătorii extrem de motivaţi sîmbătă seara. Dacă bonusul anunţat fotbaliştilor înainte de startul campionatului era de 2.000 de euro, Piţurcă le va propune elevilor săi 1.000 de euro în plus pentru fiecare om dacă sîmbătă seara vor învinge pe Universitatea Craiova. Va fi al doilea joc consecutiv la care Răduţ şi compania vor avea primă, după ce pentru succesul din prima rundă cu U Cluj au încasat deja cîte 2.000 de euro. Steaua va aborda acest meci doar la victorie pentru a arata tuturor ca in acest sezon este cu adevarat o candidata la titlu. Urmatorii adversari ai ros-albastrilor vor fi FC Brasov (deplasare), Victoria Branesti (acasa) si FC Vaslui (deplasare).
Echipa probabilă: Tătăruşanu - Emeghara, Abrudan, Geraldo Alves, Latovlevici - Nicoliţă, D.Stoica, Păcurar, Răduţ, Cr.Tănase - B.Stancu; Antrenor: Victor Piţurcă; Accidentat: Szekely; Suspendaţi: -; Vor mai lipsi: Eder Bonfim, Voiculeţ; Rezerve: Stanca, Todorov, Gardoş, Martinović, A.Ionescu, Bicfalvi, Surdu

 Universitatea Craiova                           
Universitatea Craiova a dat o replica neasteptat de buna campioanei CFR dar din pacate nu a reusit decat un rezultat de egalitate. Antrenorul Ticleanu a stiut cum sa-si neutralizeze adversara, care in cele 90 de minute de joc, nu si-a creat nici o ocazie clara de gol. Va urma acum un nou meci dificil, in Ghencea cu Steaua, acolo unde Stiinta are numai rezultate negative de 21 de ani. Noii sositi in pauza de vara Ciucă si Gargorov au adus un plus echipei, care atunci cand va beneficia si de David Lopes & Woobay (ramasi in urma cu pragatirea fizica) si Fl.Costea & Al.Piţurcă (accidentati) va fi mult mai puternica. Obiectivul Stiintei in meciul de maine este de a obtine o remiza si a intrerupe seria de infrangeri consecutive care dateaza din 1989. Urmatorii adversari ai oltenilor vor fi Victori Branesti (deplasare), FC Timisoara (acasa) si Astra Ploieşti (deplasare).

Echipa probabilă: S.Lung jr. - Dănănae, Găman, Iliev, Ciucă - Prepeliţă, Bărboianu, Dilevski, Gargorov - M.Costea, Dina; Antrenor: Aurel Ţicleanu; Accidentat: Fl.Costea; Suspendaţi: -; Incert: David Lopes; Rezerve. Hotoboc, Lopes, Ologu, Gângioveanu, Wobay, Al.Piţurcă, Stoianof
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu