Avancronica: Unirea Urziceni - Zenit Sankt Petersburg In turul trei preliminar al Ligii Campionilor

luni, 26 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Avancronica: Unirea Urziceni - Zenit Sankt Petersburg In turul trei preliminar al Ligii Campionilor .Adversar incomod pentru Unirea Urziceni, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor la fotbal : ialomiţenii vor juca împotriva ruşilor de la Zenit Sankt Petersburg, câştigătoarea Cupei UEFA în 2008. Spre deosebire de anul trecut, cand a acces direct in grupe, Unirea Urziceni va trebui sa treaca peste doua “hopuri”, pentru a reveni din nou la “masa bogatilor”. Ceea ce, se subintelege, nu-i va fi deloc usor sa ajunga acolo, gandindu-ne ca, premegator play-off-ului, va avea de infruntat in turul III preliminar o “nuca tare”, precum Zenit Sankt Petersburg.
O formatie extrem de artagoasa, care, venita din postura de lider detasat in campionatul Rusiei, are aspiratii mari in actuala editie de Champions League. Lucru valabil, de altfel, si pentru ialomitenii israelianului Ronny Levy, care, desi se asteapta la o “dubla” deosebit de dificila, mizeaza, asta-seara, in mansa intai din Ghencea, pe un rezultat menit sa le faca misiunea mai usoara in perspectiva returului din 4 august si, implicit, a “urcusului” in faza ce precede calificarea in grupele Ligii.
“Nu ne va fi usor deloc. Rusii au o echipa foarte buna, iar Danny e fabulos. Totusi, daca avem rabdare si nu ne avantam, ii putem surprinde pe contraatac”, se incumeta sa anticipeze, iata, directorul sportiv al Unirii, Narcis Raducan, prezent - duminica - la meciul Zenitului (3-1) cu Rostov. “Ne respectam adversarul, dar nu ne temem. Cunoastem forta rusilor, insa avem si noi atuurile noastre. Anul trecut, nimeni nu ne dadea nicio sansa si am facut opt puncte in grupa, asa ca nu vad de ce n-am spera si acum. Va fi greu, dar nu si imposibil”, a subliniat, iata, capitanul “lupilor” din Baragan, George Galamaz.
De partea cealalta, desi n-o arata fatis, Zenit (ajunsa, ieri, in Romania) nici nu concepe sa nu se califice in play-off. “Unirea e o grupare disciplinata tactic, competitiva. Au un portar bun si fundasi centrali puternici. Si atacantii imi plac. In total, cred ca au cinci-sase fotbalisti foarte buni! Am spus si inainte de tragerea la sorti, o spun si acum, orice adversar am fi avut, tot era greu de depasit. 
Unirea a jucat anul trecut in Liga Campionilor, a reusit lucruri frumoase si-ar fi o greseala din partea noastra sa o subestimam. Oricum, nu ne temem de nimeni, ne respectam adversarul, insa avem incredere in fortele noastre si ne dorim sa ne descurcam cat mai bine in aceasta competitie”, a precizat, iata, tehnicianul italian al rusilor, Luciano Spaletti. 
“Urziceniul este cel mai complex si dificil adversar dintre cei cu care puteam juca in aceasta faza. De ce spun asta? Romanii joaca tare, practica un fotbal disciplinat. Anul trecut au aratat destul de bine in grupele Ligii Campionilor. Au invins in deplasare pe Glasgow Rangers, acasa au trecut de FC Sevilla, iar presa a scris in termeni laudativi despre ei. Totusi, asta nu ne impiedica sa credem in calificare si apoi intr-un parcurs cat mai lung in aceasta intrecere”, a adaugat, la randu-i, mijlocasul Faizulin. 
“Este intotdeauna important si necesar sa castigi. Marti (n.r azi), trebuie sa invingem la Bucuresti pentru ca, in retur, sa primim linistiti adversara si sa mergem mai departe. De altfel, obiectivul nostrum este sa ajungem in sferturile Champions League”, a subliniat portughezul Danny, considerat vedeta incontestabila a celor de la Zenit St. Petersburg, de vreme ce a fost cumparat cu 30 de milioane de euro, devenind astfel cel mai scump transfer din estul Europei. Chiar si asa, in speranta ca ialomitenii nostri le vor da peste nas ex-sovieticilor, sa mai retinem ca, dincolo de asistenta, zice-se, destul de redusa, partida-tur din Ghencea va fi arbitrata de lusitanul Bruno Paixao, in timp ce mansa secunda va fi condusa de englezul Mike Dean.
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu