FCM Târgu Mureş-FC Braşov, scor 0-1, în prima etapă din Liga I - Bergenbier ( rezumat video)

luni, 26 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :

FCM Târgu Mureş-FC Braşov, scor 0-1, în prima etapă din Liga I. Vali Badea a marcat unicul gol al partidei dintre FCM Targu Mures si FC Brasov, din prima etapa a Ligii I, stricand debutul muresenilor pe prima scena a fotbalului romanesc.

FCM Targu Mures avea ocazia sa debuteze in Liga I cu o victorie, pentru ca FC Brasov nu mai este formatia din sezoanele trecute, dupa ce, in aceasta vara, au fost vanduti cei mai importanti jucatori ai echipei. Ba mai mult, patronul Niculaie a tot invartit antrenorii principali in ultima luna, oprindu-se pana la urma la Daniel Isaila, secund anul trecut.

Muresenii au avut o prima ocazie de gol in minutul 17, cand Cosmin Vancea a scapat singur cu Minca, dar a sutat pe langa poarta din numai opt metri.
Replica "stegarilor" a venit dupa sase minute, lovitura de cap trimisa de Cristescu fiind retinuta de Danalache. Portarul gazdelor a avut o interventie foarte buna in minutul 34, cand a scos de sub bara sutul trimis din lovitura libera de Cristescu, iar 60 de secunde mai tarziu a evitat si un autogol. FCM-ul a avut doua sanse bune de gol in ultimele cinci minute ale primei parti, insa Mihai Minca a respins sutul de la distanta trimis de Onicas si lovitura de cap a lui Roman din numai cinci metri.

La patru minute de la startul partii secunde, Marian Cristescu a avut o buna ocazie de gol, dar a sutat pe langa poarta din apropierea acesteia. Nici Robert Ilyes nu a reusit sa nimereasca poarta in minutul 61 dintr-o lovitura libera de la 22-23 de metri si scorul a ramas unul alb. Intrat pe teren in minutul 65, Vali Badea a reusit sa deschida scorul dupa numai trei minute, cu o lovitura de cap deviata de un adversar. Oaspetii au ramas cu un jucator mai putin pe teren in minutul 76, cand Majernik a fost eliminat pentru o intrare dura asupra lui Dan Roman, iar dupa patru minute muresenii au avut sansa egalarii, mingea degajata de Cristescu in Balau lovind bara. A fost ultima ocazie de a marca a gazdelor, desi acestea au avut un om in plus.

CASETA MECIULUI:

Stadion: "Trans-Sil" - Targu Mures Marcator: Vali Badea '68 Cartonase galbene: Onicas '22, Vancea '27, Stere '46, Balau '60, Stanga '65 / Hadnagy '29, Voicu '33, Chipciu '52 Cartonas rosu: Majernik '76

FCM Targu Mures: Danalache - Pop, Moldovan, Balau, Topic (Bitis '82) - Sfarlea, Florin Dan, Onicas (Stanga '54), Roman - Stere (Edu '74) - Vancea Rezerve neutilizate: Botoser, Cordos, Astafei, Vagner
Antrenor: Adrian Falub

FC Brasov: Minca - Voicu, Oros, Majernik, Cr.Ionescu - Badoi (Chipciu '46), Cristescu, Ilyes, Williams - Dedu (Vali Badea '65), Hadnagy (Rusu '77) Rezerve neutilizate: Kajcsa, Mateiu, Rusu, Dragan, Dumitru
Antrenor: Daniel Isaila

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); Asistenti: Radu Ghinguleac si Eduard Ungureanu (ambii din Bucuresti) Arbitru de rezerva: Gheorghe Prodan (Cluj-Napoca)


REZUMAT VIDEO:

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu