Dinamo a învins pe Hajduk Split cu scorul de 3-1 şi este la un pas de play-off (REZUMAT VIDEO)

joi, 29 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :

Dupa victoria in dubla mansa cu Olimpia Balti (7-1), Dinamo isi continua parcursul in Europa League in fata croatilor de la Hajduk Split, actuala detinatoare a Cupei Croatiei, dupa ce invinsese pe Sibenik in ultimul act al respectivei competitii. Fara fani croati in tribuna, dupa ce UEFA le interzisese acestora prezenta la urmatoarele 2 partide in deplasare pentru acte de indisciplina, Dinamo a inceput foarte bine partida!
De trei ocazii in primele 5 minute a avut nevoie Dinamo pentru a deschide scorul, Andrei Cristea transformand penalty-ul acordat de arbitrul Lee Probert la faultul lui Subasici asupra lui Torje ('6). Initial, acelasi Torje il pusese in dificultate pe Subasici cu un sut din interiorul careului ('3). Totusi, croatii au reusit sa puna stapanire pe joc si au irosit doua bune sanse prin Sharbini, in timp ce dinamovistii au incercat sa dea lovitura pe contraatac prin viteza lui Torje si An.Cristea." profita insa de o gafa monumentala a lui Subasic, portarul croat nereusind sa se mai ridice dupa ce a incercat sa blocheze un sut in bara al lui Ad.Cristea, in timp ce Garat a introdus din 5 metri balonul in poarta lasata goala ('40).
Atacurile lui Hajduk scad in intensitate, iar Dinamo e aproape sa faca un pas si mai mare spre calificare, insa Subasic incearca sa stearga cu buretele impresia proasta lasata la golul secund dinamovist si intervine exceptional in fata lui Liviu Ganea ('59) si Ad.Cristea ('63). Contrar cursului jocului, Tomasov marcheaza pentru Hajduk, la capatul unei faze frumoase, pivotare in fata lui Pulhac si sut in cross pe langa Curca. Doar 5 minute s-au bucurat croatii, intrucat la o faza bine construita de N'Doye si Catalin Munteanu, Djakaridja Kone a reluat fulgerator, de la 16 metri, direct sub transversala lui Subasic. Croatii sunt aproape sa loveasca inca o data in poarta lui Curca, Strinic expediind un sut-centrare direct in transversala, pentru ca Tomasov sa reia din 7 metri pe langa poarta.Cu doua minute inainte de final, dinamovistii au si ei o mare sansa, Strinic respingand de pe linia portii o minge balbaita de defensiva croata in urma unui corner executat de Catalin Munteanu.

 CASETA MECIULUI : 

Dinamo Bucuresti - Hajduk Split 3-1 (2-0)

Stadion: Dinamo (Bucuresti ) | Spectatori: 10.000 Au marcat: An.Cristea '6 - pen., Garat '40, D.Kone '70 / Tomasov '65 Cartonase galbene: N'Doye '24, Torje '35, Pulhac '42 / Subasic '5, Oremus '30, Buljac '45, Vejic '57, Brkljaka '86 Cartonase rosii: -.

Dinamo: Curca - Homei, Scarlatache, Garat, Pulhac - Torje ('54 C.Munteanu), D.Kone, N'Doye, Ad.Cristea - L.Ganea, An.Cristea ('77 Paun). Rezerve: Balgradean, Diabate, Rus, Vranjkovici, Margaritescu.
Hajduk Split: Subasici - Rezici, Maloca, J. Buljat, Strinici - Ljubicici ('43 Brkljaka), Vejici, Andrici - Oremus ('46 Tomasov), Ibricici, Anas. Sharbini. Rezerve: Radosevici, Ahmad Sharbini, Jozinovici, M. Buljat, Trebotici.
"Cainii

 REZUMAT VIDEO: 

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu