LIGA I BERGENBIER: Avancronica meciului Otelul Galati - Pandurii Targu-Jiu

joi, 29 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Otelul Galati-Pandurii este in mod normal meci de 1X. Ambele echipe trec printr-o forma buna, gazdele castigand in etapa trecuta la Bucuresti in fata Sportului, iar oaspetii, in ciuda egalului cu Urziceni, au impresionat prin dominarea categorica a meciului. Pana acum gorjenii au jucat de cinci ori la Galati, unde nu au reusit sa castige niciodata, avand trei rezultate de egalitate si doua infrangeri. 
Antrenorul Ionut Badea va incerca sa obtina cel putin un punct in meciul de maine, fiind constient ca o victorie pe terenul Otelului va fi foate dificil de obtinut. Antrenorul Dorinel Munteanu stie ca dupa venirea masiva a contigentului de la International, adversara de maine va fi greu de batut, asa ca s-ar multumi si cu o victorie la limita, pentru ca inaintea meciului cu Rapid echipa sa să se prezinte cu maximum de puncte.

Chiar daca n-a avut o prestatie deosebita, Otelul a reusit sa castige in Regie fata nou promovatei Sportul Studentesc, pe care a invins-o cu 1-0. Echipa lui Dorinel Munteanu a marcat rapid, apoi a preferat sa se apere si sa joace pe contra-atac. Va urma acum un meci foarte greu cu Pandurii, o echipa care este mult schimbata in bine, dar "otelarii" vor incerca sa castige, pentru a avea dupa doua etape maximum de puncte. Urmatorii adversari ai galatenilor vor fi Rapid Bucureşti (deplasare), FCM Târgu-Mureş (acasă), Universitatea Cluj (deplasare).

Pandurii au facut in prima etapa a noului sezon un egal acasa cu Unirea Urziceni, dar fata de ce juca in sezonul trecut jocul echipei este mult schimbat in bine. Spectatorilor gorjeni nu le venea sa creada ca favoritii lor i-au dominat categoric pe ialomiteni, supunandu-i la o presiune continua si creandu-si o sumedenie de ocazii de gol. De altfel, Pandurii au si marcat un gol, insa arbitrul Radu Petrescu l-a anulat pe nedrept. De cand au promovat in prima liga, gorjenii nu au castigat niciodata la Galati dar acum sunt in mare forma si spera sa sparga gheata. Urmatorii adversari vor fi Dinamo Bucureşti (acasă), Gloria Bistriţa (deplasare) şi Gaz Metan Mediaş (acasă).


 ECHIPE PROBABILE  :

Oţelul Galaţi: Grahovac - Râpă, Sg.Costin, Sârghi, Sălăgeanu - L.Iorga, Giurgiu, Neagu, Ochiroşii - G.Paraschiv, Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentaţi: Ibeh, L.Antal; Suspendaţi: -

Pandurii Târgu-Jiu: M.Popa - G.Matei, O.Viera, Pintilii, Cardoso - Băcilă, Menassel, Nistor, Brata - Apostu, Antohi; Antrenor: Ionuţ Badea; Accidentaţi: Hidişan, Murgan; Suspendaţi: -; Vor mai lipsi: Frăsineanu şi D.Stan (încă nu au semnat contractele)

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu