LIGA I BERGENBIER : Avancronica meciului FC Vaslui - FCM Targu-Mures

vineri, 30 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
FC Vaslui - FCM Târgu-Mureş este cel mai dezechilibrat meci al etapei a doua, echipa gazda fiind favorita certa. Prea multe lucruri nu sunt de spus despre acest meci pentru ca e clar, dupa infrangerea din Giulesti, jucatorii lui Lopez Caro vor face tot posibilul sa obtina o victorie cat mai categorica in fata nou promovatei din Targu-Mures. 
Oaspetii sunt constienti ca au nevoie de un miracol pentru a pleca neinvinsi dupa meciul de maine si spera
sa nu se faca de ras si sa piarda la scor. In mod normal FC Vaslui va castiga meciul la doua sau mai multe goluri diferenta, intre cele doua echipe fiind o mare diferenta de valoare si de buget (gazdele au ca obiectiv titlul, oaspetii salvarea de la retrogradare).
FC Vaslui a debutat cu o înfrângere în editia de campionat 2010-2011 pierzând vinerea trecută în deplasare, în fata Rapidului. Antrenorul spaniol Lopez Caro a fost dezamagit ca la primul meci in Romania a pierdut chiar in fata unei contracandidate la titlu, insa spera sa-si faca jucatorii sa uite cat mai repede acest meci. Maine "galben-verzii" au posibilitatea sa obtina prima victorie din noul sezon pentru ca vor juca acasa cu una dintre cele mai slabe echipe din liga intai, nou promovata FCM Targu-Mures. Atat jucatorii cat mai ales antrenorul Lopez Caro au nevoie de o victorie la scor pentru a capata incredere pentru meciurile viitoare si a arata suporterilor ca esecul din Giulesti a fost un simplu accident. FC Vaslui va intalni in urmatoarele etape pe Universitatea Cluj (deplasare), FC Braşov (acasă), Steaua Bucureşti (acasă).
FCM Targu-Mures a debutat cu stangul in noul sezon pierzand acasa un fata lui FC Brasov, scor 0-1. Multi jucatori au avut trac la debutul in prima liga, dar asta nu este o scuza pentru ca FC Brasov este o contracandidata la retrogradare iar cele trei puncte pierdute vor conta mult in economia campionatului. Antrenorul Adrian Falub are ghinionul de a intalni in urmatoarele etape doar adversari de top, maine Vaslui, apoi Urziceni, Oţelul si Dinamo si se teme ca dupa cinci etape echipa sa nu va fi acumulat nici un punct...

 ECHIPELE PROBABILE   :
FC Vaslui - Černiauskas - Buhuş, Papp, Gladstone, Hugo Luz - L.Sânmărtean, Pavlović, Genchev, Gerlem - Wesley Lopes, Bodipo; Antrenor: Juan Ramón López Caro; Accidentaţi: -; Suspendat: Milanov; Incert: Hăisan (probleme personale); Va mai lipsi: Campano (nu a primit încă catea verde)

FCM Târgu-Mureş - Dănălache - Cr.Pop, Bălău, Fl.Moldovan, Topić - Onicaş, Fl.Dan, Roman, Sfârlea - Vancea, Stere; Antrenor: Adrian Falub; Accidentaţi: Miclăuş, Szilagy; Suspendaţi: -

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu