LIVE: Dinamo Bucuresti - Olimpia Balti live online, joi incepand cu ora 20,45

miercuri, 21 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
LIVE: Dinamo Bucuresti - Olimpia Balti live online, joi incepand cu ora 20,45
LIVE !!! MECIUL Dinamo Bucuresti - Olimpia Balti POATE FI URMARIT LIVE ONLINE AICI


AVANCRONICA MECIULUI
Dinamo Bucureşti
Ioan Andone a menţionat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că punctul forte al grupării din Şoseaua "Ştefan cel Mare" este omogenitatea. "În perioada transferurilor, multe echipe au adus numeroşi jucători. Dar, după ce ai transferat mulţi fotbalişti, trebuie să construieşti relaţiile de joc. Aici este atuul formaţiei Dinamo. Avem jucători care sunt de mult timp în acest grup", a spus Ioan Andone. În continuare, Andone s-a declarat "mulţumit de lotul aflat la dispoziţie. Avem de luptat pe trei fronturi. O să fie un campionat intern foarte dificil". Legat de confruntarea cu formaţia Olimpia Bălţi, din Republica Moldova, tehnicianul dinamovist a precizat: "Suntem cu picioarele pe pământ, este un joc Europa League, trebuie să îl pregătim în mod serios. Faţă de partida din tur, o să avem două - trei modificări". În mod cert, una dintre modificări va fi ieşirea din echipa de bază a lui Marius Niculae, eliminat în meciul de la Chişinău.


Rezervă la Chişinău, Gabriel Torje va fi titular în banda dreaptă cu Olimpia Bălţi, întrucît italienii de la Lazio vin să-l urmărească. Antrenorul Andone plănuieşte să evolueze ofensiv şi să renunţe la unul dintre cei trei închizători utilizaţi în retur. Cea mai mare surpriză o reprezintă introducerea din primul minut a lui Georgian Păun, unul dintre tinerii jucători reveniţi în această vară de la echipele la care au fost împrumutaţi. Păun va fi folosit pe banda stângă, într-un 1-4-4-2 în care Cătălin Munteanu va sta în spatele vârfurilor Liviu Ganea şi Andrei Cristea. În apărare lucrurile rămân clare, de la dreapta la stânga: Homei, Scarlatache, Moţi şi Pulhac. Sistemul gândit de tehnicianul dinamovist dezvăluie şi dorinţa acestuia: o ofensivă totală!

Autor al primului gol din meciul tur cu Olimpia Bălţi, Cristi Pulhac este convins că Dinamo nu va avea nicio problemă în meciul retur, calificarea nemaiputând fi pierdută: "Moldovenii nu au echipă rea, dar nu se mai pune problema calificării după ce noi am câştigat cu 2-0 pe terenul lor. Ghinionul lor este că suporterii noştri nu vor intra pe teren, aşa cum sperau comentatorii din Republica Moldova".

Atacantul Andrei Cristea a declarat ca Dinamo nu are emotii: "Cu Olimpia Balti, emotii nu avem, dar trebuie sa fim atenti, trebuie neaparat sa câstigam pentru a aduce puncte României. Se poate spune si ca este un meci de pregatire pentru campionat, dar conteaza foarte mult victoria". Andrei Cristea a adaugat ca nu cunoaste posibila adversara din turul trei preliminar al Ligii Europa, Hajduk Split, în cazul în care dinamovistii se vor califica. "Pe Hajduk Split nu i-am vazut cum joaca, dar tind sa cred ca formeaza o echipa buna".

Considerat de unii specialişti cel mai tare transfer al dinamoviştilor, Helder a ajuns la Dinamo II. Brazilianul a jucat în această dimineaţă la Dunărea Giurgiu, într-un amical al echipei secunde, scorul final fiind de 1-1.

Echipa probabilă: Curcă - Homei, Scarlatache, Moţi, Pulhac - Torje, Mărgăritescu, Căt.Munteanu, G.Păun - Andrei Cristea, L.Ganea; Antrenor: Ioan Andone; Accidentaţi: Dolha, L.Goian, M.Alexe; Suspendat: M.Niculae; Vor mai lipsi: Helder (niînscris pe lista UEFA), Claudiu Niculescu (s-a transferat la "U" Cluj)

Atacant Claudiu Niculescu, legitimat în ultimul sezon la formaţia Dinamo Bucureşti, a semnat, miercuri, un contract pe două sezoane cu formaţia nou-promovată în Liga I, Universitatea Cluj. Niculescu, 34 de ani, a evoluat de-a lungul carierei la formaţiile FC Craiova, Extensiv Craiova, Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, Genoa (Italia), MSV Duisburg (Germania) şi Omonia Nicosia (Cipru). Internaţional român, Claudiu Niculescu a strâns opt selecţii sub tricoul "tricolor".

Dinamo va da piept în turul III al EL, dacă trece de Olimpia, cu Hajduk Split, una dintre cele mai tari adversare pe care le putea întîlni în această fază a competiţiei. Hajduk Split, la care stagiunea precedentă a evoluat şi Florin Cernat, a încheiat ediţia precedentă a campionatului Croaţiei pe locul 2, la 4 puncte de campioana Dinamo Zagreb.

Chiar dacă se concentrează pe returul de joi cu Olimpia Bălţi, după 2-0 la Chişinău, Andone a început să strîngă informaţii despre Hajduk Split, adversarul următor. L-a trimis pe Ion Moldovan la meciul de aseară, Supercupa cu Dinamo Zagreb. "Eu m-am uitat deja şi peste lot, croaţii au jucători normali. Ar fi bine să batem măcar cu 1-0 la Bucureşti, în tot cazul să învingem şi să nu primim gol, ca să nu avem un retur de foc la Split", zice Ando.

ULTIMUL MECI (Olimpia Bălţi - Dinamo Bucureşti 0-2)
Au marcat: 0-1 Cristi Pulhac (41), 0-2 Liviu Ganea (83)
Olimpia Bălţi: Paşcenco - Ogada, Cheltuială, Orlovski, Văluţă - Jerome (Repineţchi '68), Tcaciuc (Somide '60), Paseciniuc (Horolski '81), Camara - Ovseannicov, Adaramola. Antrenor: Nicolae Bunea.
Dinamo: Curcă - Homei, Scarlatache, Moţi, Pulhac - Mărgăritescu, Kone (Torje '65), N'Doye - Adrian Cristea (C.Munteanu '66), M. Niculae, Andrei Cristea (L. Ganea '82). Antrenor: Ioan Andone.
Cartonaşe galbene: Orlovski '68 - Moţi '71
Cartonaşe roşii: Cheltuială '89 - M. Niculae '58

Returul cu Olimpia Bălţi este pregătit cu maximă seriozitate de Ioan Andone, chiar dacă Dinamo a învins la Chişinău cu 2-0, iar soarta calificării este aproape pecetluită. "Cainii rosii" sunt mai mult cu gandul la meciul de la Ploiesti, cu Astra, de la sfarsitul sapamanii, dorind a debuta cu dreptul si in Liga 1. O victorie la scor cu moldovenii din Bălţi ar fi benefica pentru jcatori si suporteri, ultimii fiind extrem de dezamagiti de faptul ca şefii nu au facut in pauza de vara transferuri importante. Pentru Dinamo nu se mai pune problema calificarii, mult mai greu va fi in turul urmator cu croaţii de la Hajduk Split...

Olimpia Bălţi
Delegaţia Olimpiei Bălţi a sosit marţi după-amiază în Capitală, pentru manşa secundă a meciului cu Dinamo din turul II preliminar al Europa League. Deplasarea au facut-o cu autocarul. Elevii lui Nicolae Bunea s-au cazat la hotelul lui Dumitru Dragomir, Crystal Palace.

"Am venit cu o zi mai devreme tocmai pentru a fi într-o stare fizică bună la meci", a admis Nikolai Orlovski. Planurile moldovenilor includ plimbările prin Bucureşti, iar destinaţia imaginată ascunde diferenţele mari dintre cele două ţări. "Ori la finalul antrenamentului de marţi, ori miercuri, vom vizita oraşul. Vom merge în Piaţa Centrală", explică Eduard Văluţă. Însă, neoficial, prima vizită va fi la mall, majoritatea membrilor delegaţiei întrebând la care anume este mai bine să se deplaseze şi cum pot fi acestea găsite.

Antrenorul Nicolae Bunea a declarat că jucătorii săi nu au venit la Bucureşti pentru a face cumpărături şi vor încerca să întoarcă rezultatul din partida tur cu Dinamo Bucureşti, din turul doi preliminar al Ligii Europa: "Nu suntem foarte obosiţi, am făcut doar şase ore cu un autocar confortabil, distanţa Chişinău - Bucureşti nu este foarte mare. Este normal să sperăm în calificare, nu am venit la Bucureşti să facem cumpărături, am venit să facem un meci bun şi cu siguranţă nici echipei Dinamo nu îi va fi uşor. Nu ştiu dacă avem nevoie de vreun miracol, să nu uităm de meciul cu Foresta Suceava, când de la 0-4 s-a ajuns la 5-4. Nimic nu este imposibil, deşi va fi foarte greu. Deşi plecăm cu şansa a doua, vom încerca să facem imposibilul". Tehncianul a adăugat că echipa sa va încerca să întoarcă rezultatul din tur: "Noi ne dăm seama de valoarea echipei Dinamo, o echipă cu mai multă experienţă decât noi. O victorie ar fi un pas foarte important pentru fotbalul moldovenesc. Vom încerca să întoarcem scorul de 2-0".

Echipa probabilă: Paşcenco - Ogada, Cheltuială, Orlovski, Văluţă - Jerome, Tcaciuc, Paseciniuc, Camara - Ovseannicov, Adaramola; Antrenor: Nicolae Bunea

Sport 365 va recomanda: Dinamo Bucureşti - Olimpia Bălţi este meci de 1. Echipa lui Andone s-a impus in prima mansa cu scorul de 2-0 si este calificata in turul urmator in proporţie de 95%. Chiar daca nu va juca Marius Niculae (suspendat), Andone are solutii pe banca de rezerve, care la un meci cu o echipa modesta precum a moldovenilor pot fi puse in aplicare fara probleme. Azi a plecat de la Dinamo şi Claudiu Niculescu (s-a transferat la "U" Cluj), astfel ca dupa transferurile lui Florin Bratu şi Ianis Zicu, "câinii" raman fara alt jucator emblematic. Prea multe nu sunt de spus despre acest meci in care valoarea de lot si buget a lui Dinamo este clar peste cea a Olimpiei si in mod normal, Dinamo ar trebui sa se impuna din nou, la doua sau mai multe goluri diferenta.

UEFA Europa League 2010-2011 -Turul II preliminar- manşa a-II-a
Data: 22.07.2010
Live: Sport.ro
Ora: 20:45
Stadion: "Dinamo"
Oraş: Bucureşti
Arbitru: Antonio Damato (Italia)

Dinamo Bucureşti - Olimpia Bălţi
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu