Otelul Galati - Pandurii 2 - 0 (rezumat video)

vineri, 30 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Otelul Galati a inceput cu dreptul sezonul, reusind sa invinga, in "Regie", pe Sportul Studentesc, cu 1-0, si a pornit cu prima sansa in disputa cu Pandurii Targu Jiu, formatie care in prima etapa a remizat, acasa, scor 0-0, cu Unirea Urziceni. Campionatul trecut, cele doua echipe au terminat egal duelul de la Galati, scor 1-1.

La capatul unui prim sfert de ora sters, Otelul a deschis scorul prin Marius Pena, care a sutat frumos, din intoarcere, de la 12 metri, invingandu-l pe Marius Popa. Atacantul galatean putea realiza dubla dupa 12 minute, insa a trimis pe langa poarta, cu capul, din numai sase metri. De partea cealalta, oaspetii nu au avut nicio ocazie in prima repriza.

Gorjenii au trimis primul sut pe spatiul portii abia in minutul 57, acesta fiind retinut fara probleme de Grahovac. Un minut mai tarziu, Costin a trimis cu capul din sase metri peste transversala. In minutul 76, Gabriel Matei a sutat periculos de la 25 de metri, mingea trecand de putin pe langa poarta. Sperantele oaspetilor la un egal au fost spulberate de Cristian Sarghi, in minutul 86, acesta marcand cu o lovitura de cap din trei metri.


  REZUMAT VIDEO   :

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu