FC Vaslui - FCM Tg-Mures 1-1 ( rezumat video)

vineri, 30 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
FC Vaslui, o formatie cu ambitii la locurile fruntase, a pornit cu stangul in acest sezon, asa ca nu-si mai permitea un nou pas gresit, mai ales ca a intalnit pe FCM Targu-Mures, o nou-promovata, si ea fara puncte dupa prima runda.

Vasluienii au inceput partida in forta si Milisavljevic a fost aproape de a deschide scorul inca din minutul 2, insa lovitura sa de cap a fost respinsa de Danalache. Patru minute mai tarziu, portarul oaspetilor a fost spectator la lovitura libera executata de Wesley, care a trecut pe langa vinclu. FCM-ul a marcat primul gol din istorie in Liga I in minutul 21, autorul acestuia fiind Dan Roman, care a profitat de o iesire hazardata a lui Cerniauskas. Dupa ce au luat gol, "moldovenii" nu au mai fost in stare de nimic pana la pauza, fiind la un pas sa mai primeasca inca un gol, Cerniauskas respingand sutul pe coltul scurt trimis de Florin Dan (min. 38).

Danalache a avut o noua interventie buna in minutul 53, scotand sutul trimis de la 20 de metri de Sanmartean. Milisavljevic a aparut din nou la finalizare in minutul 64, cand din numai sase metri a trimis cu capul peste poarta. Milisavljevic nu a fost in stare sa marcheze nici in minutul 83, sutul sau, din cinci metri, fiind respins de Danalache, cel mai bun om al oaspetilor. Vasluienii au reusit in cele din urma sa egaleze, in minutul 90, Gladstone trimitand mingea in poarta din cinci metri.

 REZUMAT VIDEO  :

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu