Otelul inscrie primul gol al campionatului si invinge cu 1 - 0 pe Sportul Studentesc (Rezumat video)

vineri, 23 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Otelul inscrie primul gol al campionatului si invinge cu 1 - 0 pe Sportul Studentesc
Pe o caldura insuportabila, Sportul Studentesc si Otelul Galati au dat startul noului sezon de campionat pe arena din Regie. Proaspat revenita in primul esalon, Sportul a dat impresia ca inca nu este conectata la nivelul Ligii 1, fiind usor dominata de o echipa a Otelului care nu s-a chinuit prea mult sa controleze partida.
Si in tribune au controlat galatenii ostilitatile, desi au fost doar 50 de suporteri ai Otelului in peluza. Acestia au dominat clar fondul sonor in fata celor 200 de spectatori prezenti in tribune, caldura tinandu-i pe bucuresteni departe de fotbal. Deschiderea de scor a venit chiar in minutul 4 al intalnirii, Laurentiu Iorga fiind jucatorul care a marcat primul gol in acest sezon. Iorga a fost lansat excelent de capitanul Sergiu Costin pe contraatac, a ramas singur cu Viciu, pe care l-a invins cu un sut cu dreptul, kingea atingand transversala inainte de a intra in poarta.
Otelul a repetat de mai multe ori pe parcursul partidei schema de la gol, depasind cu usurinta in multe cazuri apararea visatoare a "studentilor", care a gresit de multe ori pasul la offside. Odata cu trecerea timpului, galatenii au facut usor pasul inapoi, dandu-le ocazia gazdelor sa apara in cateva ocazii periculos la poarta lui Grahovac. Insa pana la pauza, niciuna dintre cele doua formatii n-au reusit sa mai trimita mingea in plasa.
Partea a doua a intalnirii a fost si mai slaba din punct de vedere calitativ. Caldura sufocanta si oboseala au facut ca meciul sa fie lipsit de spectaculozitate. Abia pe final s-a mai animat atmosfera din teren, dupa o ocazie a lui Marius Nae din minutul 31, cand mingea trimisa de acesta din apropiere a fost scoasa de Grahovac cu un reflex de senzatie.

CASETA MECIULUI:
Sportul Studentesc: 33. Viciu - 15. Ciupe (29. Farmache '69), 24. Patriche, 5. Lung, 4. Cazan - 30. Irimia - 22. Postolache, 19. Cruceru, 20. Varga (11. Gheorghe '80) - 10. Ferfelea (8. Nae '55), 9. Curelea. Antrenor: Tibor Selymes.
Otelul Galati: 12. Grahovac - 3. Râpa, 16. Sîrghi, 18. Sg. Costin, 23. Salageanu - 29. Giurgiu, 26. Neagu - 7. Iorga (5. Petean '90+2), 10. Paraschiv, 11. Ochirosii (14. Ilie '61) - 27. Pena (19. Elek '72). Antrenor: Dorinel Munteanu.
Cartonase galbene: Farmache '74 / Ochirosii '13, Salageanu '45, Sîrghi '47
Arbitri: Marius Avram (central) - Mircea Orbulet, Iulian Radu (asistenti) - Andrei Chivulete (rezerva).

REZUMATUL MECIULUI :

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu