Avancronica : FC Brasov - Universitatea Cluj

duminică, 1 august 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
FC Braşov - Universitatea Cluj este meci de 1X. Gazdele vin dupa o victorie in deplasare la Targu-Mures, in timp ce oaspetii dupa un esec acasa cu Steaua. Cele doua echipe se reintalnesc in prima liga dupa o pauza de 13 ani, desi sunt echipe cu traditie in fotbalul romanesc (s-au mai intilnit de 58 de ori in Liga 1). 

Suporterii "stegarilor" vor avea ocazia sa-si vada favoritii pentru prima data dupa plecarea masiva a celor mai buni jucatori si daca iubesc cu adevarat echipa, vor trebui sa fie alaturi de ea si sa nu incerce un razboi cu zgarcitul patron Neculae. Desi a pierdut cu Steaua, "U" a dat o replica neasteptat de buna si dintre toate nou promovatele (Sportul, Targu-Mures si Branesti) pare a fi cea mai puternica echipa. Ambele echipe vor avea in viitoarele etape un program dificil, asa ca nici una nu-si permite sa piarda maine, si chiar daca echipa gazda este usor favorita, egalul pare cel mai probabil.

  FC Braşov                                                

FC Brasov a debutat cu o victorie pe terenul nou promovatei FCM Targu-Mures, speculand emotiile acestora, care au jucat in premiera in Liga 1. Echipa lui Isaila a castigat cu noroc, pentru ca meciul a fost destul de echilibrat, dar pana la urma cele trei puncte vor conta foarte mult in economia campionatului. Patronul Neculae a declarat ca in ultimii doi ani a investit foarte multi bani la echipa iar rezultatele au fost clasarea pe locul noua cu Razvan Lucescu antrenor (2008-2009) si cu Viorel Moldovan (2009-2010), iar acum vrea sa arate tuturor ca fara a mai investi masiv poate obtine acelasi lucru. Maine, "stegarii" vor intalini o alta nou promovata "U" Cluj si fireste obiectivul nu poate fi decat castigarea celor trei puncte, mai ales ca meciul se disputa sub Tampa. "Galben-negrii" au mare nevoie de cele trei puncte pentru ca vor intalni apoi cu trei canditate la titlu. FC Braşov va mai juca în următoarele trei meciuri cu Steaua (acasă), FC Vaslui (deplasare) şi Unirea Urziceni (acasă).

Echipa probabilă: Mincă - I.Voicu, Oroş, Rusu, Cr.Ionescu - Bădoi, M.Cristescu, Ilyeş, Williams - V.Badea, Hadnagy; Antrenor: Daniel Isăilă; Incert: Bădoi; Suspendat: Majerník (două etape de suspendare); Rezerve: Kajcsa, Dedu, L.Dumitru, Mateiu, Chipciu, Năstăsie, Drăgan, Martinović

  Universitatea Cluj           

"U" Cluj a condus cu 1-0 pe Steaua printr-un penalty transformat de fostul dinamovist Claudiu Niculescu, dar pana la urma echipa bucuresteana a reusit sa revina si sa castige meciul cu scorul de 2-1. Jucatorii au avut dupa partida un sentiment de frustrare, pentru ca au simtit ca daca erau putin mai atenti, ar fi castigat macar un punct. Pana la urma jucatorii trebuie sa uite acest esec, in fond ei sunt impreuna doar de cateva saptamani, iar antrenorul Marian Pana nu a avut cand sa faca un lot omogen. Ar fi de dorit ca maine, la Brasov "Sepcile rosii" sa incerce sa nu piarda, intrucat vor intalni intre etapele trei si patru doua candidate la titlu si ar risca, ca dupa patru etape sa nu aiba nici un punct in clasament. "U" Cluj va jca în următoarele trei etape cu FC Vaslui (acasă), Unirea Urziceni (deplasare) şi Oţelul Galaţi (acasă).

Echipa probabilă: Matache - Unguruşan, D.Munteanu, Izvoranu, G.Mendy - Delgado, Reinaldo, Boştină, Acosta - Machado, Cl.Niculescu; Antrenor: Marian Pană; Accidentaţi: -; Suspendaţi: -; Va mai lipsi: Buhuş (abia s-a transferat); Rezerve: Boşneag, Belošević, Szilagyi, Cvirik, Tobă, V.Gheorghe, Castro, Lemnaru
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu