Avancronica: Dinamo Bucuresti - Sportul Studentesc Bucuresti

duminică, 1 august 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Dinamo Bucureşti - Sportul Studenţesc Bucureşti este la prima vedere meci de 1 solist. Gazdele au disputat deja patru partide oficiale (trei in preliminariile UEL si una in campionat), reusind sa obtina numai victorii (au inscris 12 goluri si au primit 3). 
Jucatorii au un moral bun si cu siguranta vor incerca sa profite de forma excelenta aratata in ultimele partide si sa faca show si cu cei de la Sportul. "Cainii rosii" vor trebui sa fie insa foarte atenti pentru ca adversara lor de maine este o echipa imprevizibila si in nici un caz nu va fi usor de batut. Oaspetii stiu ca au sanse mici de a obtine ceva in Stefan cel Mare intrucat intalnesc un Dinamo in forma maxima, iar ei sunt cu moralul la pamant dupa esecul cu Otelul, dar spre deosebire de echipele de top in Regie nu exista presiunea rezultatelor si chiar daca echipa ar retrograda nu ar fi o mare drama. Dinamo va castiga probabil acest meci; Sportul nu poate emite pretentii deocamdata pana cand nu vor avea cateva succese consecutive in fata unor echipe mai bine cotate.

 Dinamo Bucureşti           

Dinamo a fost condusa cu 1-0 la Branesti de Astra, trecuse mai mult de o ora si nu dadea nici un semn ca ar putea sa intoarca rezultatul. Dar spre deosebire de sezonul trecut, cand pe banca tehnica era Cornel Talnar, acum "cainii" au un antrenor de top, Ioan Andone care a facut trei schimbari extrem de reusite (Garat, C. Munteanu si N'Doye), cei trei contribuind decisiv la victoria cu Astra. Aceasta victorie i-a descatusat pe "caini" pentru ca la mijlocul saptamanii au reusit sa castige si in fata croatilor de la Hajduk Split, scor 3-1, avand sanse serioase la calificare. In meciul de maine contra studentilor, "alb-rosii" au un obiectiv clar, sa castige cele trei puncte pentru a avea dupa doua etape sase puncte in clasament si de a putea pregati returul de la Split in liniste. Urmatorii adversari ai "cainilor rosii" vor fi Pandurii Targu-Jiu (deplasare), Rapid (acasa) si FCM Targu-Mures (deplasare).

Echipa probabilă: Curcă - Helder, Moţi, Garat, Pulhac - Torje, N'Doye, D.Koné, Adrian Cristea - Andrei Cristea, M.Niculae; Antrenor: Ioan Andone; Accidentaţi: Dolha, L.Goian, D.Grigore, M.Alexe; Suspendaţi: -; Rezerve: Bălgrădean, Scarlatache, C.Munteanu, Helder, Mărgăritescu, L.Ganea, Păun, Dănciulescu

 Sportul Studentesc         
Sportul Studentesc a sperat ca va bate pe Otelul Galati, dar totul a mers prost pentru ei in acest meci la revenirea dupa 4 ani in prima liga. "Alb-negri" au primit gol foarte rapid, in minutul patru, fapt care le-a taiat tot elanul si, in fata unei echipe bine organizata in aparare, nu a mai avut forta nici macar sa egaleze. Echipa lui Selymes are ghinionul ca va intalni maine pe Dinamo, o echipa aflata in mare forma si chiar daca nimeni nu-i da nici o sansa, va incerca sa obtina macar un punct. De-a lungul timpului Sportul a castigat de multe ori in Stefan cel Mare, chiar si la ultima intalnire a reusit acest lucru, 5-4 in 2006, dar deocamdata studentii formeaza o echipa promitatoare, insa care nu pare capabila sa furnizeze mari surprize. Următorii adversari ai studenţilor vor fi Gloria Bistriţa (acasă), Gaz Metan Mediaş (deplasare) şi CFR Cluj (acasă).

Echipa probabilă: Viciu - Ciupe, Patriche, D.Lung, Cazan - T.Bălan, Cruceru, Cr.Irimia, D.Varga - Curelea, Ferfelea; Antrenor: Tibor Selymes; Accidentaţi: -; Suspendaţi: -; Rezerve: A.Popescu, Farmache, Nae, C.Gheorghe, N.Vasile, L.Dobre, Postolache
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu