Avancronica: U. Cluj - FC Vaslui

vineri, 6 august 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Universitatea Cluj - FC Vaslui este de meci de X2. Ambele echipe trec printr-o forma slaba, gazdele pirzand ambele meciuri din acest debut de campionat, in timp ce oaspetii au o infrangere si un egal chinuit cu o nou promovata. Cele doua echipe s-au mai intalnit in prima liga de doua ori, in sezonul 2007-2008 moldovenii castigand in Ardeal cu 3-2, pentru ca acasa sa faca 0-0.
Ambele echipe au facut multe transferuri in pauza de vara, gazdele au adus multi jucatori straini de calitate medie si doi jucatori de la Dinamo (Bostina si Niculescu, aflati pe final de cariera), in timp ce oaspetii au cumparat jucatori de top, dar care inca nu dau randamentul asteptat. In mod normal Fc Vaslui ar trebui sa castige maine, ar fi prea de tot ca dupa trei etape sa nu reuseasca sa obtina o victorie, in timp ce "U" Cluj probabil se va multumi si cu un rezultat de egalitate.

  Universitatea Cluj          

"U" Cluj a inceput prost campionatul, avand dupa doua etape, zero puncte. In prima etapa, "Sepcile rosii" au cedat cu 1-2, acasa, in fata Stelei, iar in a doua etapa, cu 1-3 in fata lui FC Brasov. Echipa lui Marian Pana nu a jucat rau in aceste meciuri (a condus pe Steaua si a avut 1-1 sub Tampa), dar faptul ca majoritatea jucatorilor au venit in luna iulie la club face ca echipa sa nu fie inca omogena. "Sepcile rosii" au parte si de un program extrem de dificil, intrucat vor juca maine cu FC Vaslui, o echipa puternica, apoi cu Unirea Urziceni (deplasare), Oţelul Galaţi (acasa) si Dinamo Bucureşti (deplasare). Obiectivul ardelenilor este de a obtine victoria, de care au atat de mare nevoie, in special pentru a capata incredere.

Echipa probabilă: Huţan - Unguruşan, D.Munteanu, Izvoranu, Belošević - Delgado, Reinaldo, Boştină, Acosta - Machado, Cl.Niculescu; Antrenor: Marian Pană; Accidentaţi: -; Suspendaţi: -; Va mai lipsi: Buhuş (înţelegere între cele două cluburi) ; Rezerve: Matache, Szilagyi, Mendy, Balde, V.Gheorghe, Tobă, Lemnaru

  FC Vaslui                                          

Jucatorii lui FC Vaslui le-au facut suporterilor o surpriza neplacuta, nefiind in stare sa o bata pe nou promovata FCM Targu-Mures, cu care au terminat la egalitate, scor 1-1. Daca in jocul precedent din Giulesti, esecul cu 0-2 a fost pe deplin meritat, cu Targu-Mures se putea castiga meciul, pentru ca "galben-verzii" au avut multe ocazii de gol, insa mingea nu a vrut sa intre in poarta. Cu chiu cu vai moldovenii au obtinut o egalare nesperata in finalul meciului, insa vor trebui sa iasa rapid din pasa proasta, pentru ca apoi le va fi greu sa le mai ajunga pe Steaua, Dinamo, CFR etc. Lopez Caro inca mai face transferuri, l-a adus pe brazilianul Adailton si pe fundaşul ghanez Richard Aticah, iar patronul Porumboiu s-a impacat cu portarul Kuciak. Toate bune si frumoase, dar mai trebuie sa vina si rezultatele pozitive, iar moldovenii vor incerca maine in fata nou promovatei "U" Cluj sa sparga gheata si sa obtina prima victorie din acest sezon. FC Vaslui va juca în următoarele trei meciuri cu FC Braşov (acasa), Steaua Bucureşti (acasa) si Unirea Urziceni (deplasare).

Echipa probabilă: Kuciak - Milanov, Papp, Gladstone, David Rivas - Campano, L.Sânmărtean, Pavlović, Milisavijević - Wesley Lopes, Bodipo; Antrenor: Juan Ramón López Caro; Accidentaţi: Temwanjera, Gerlem; Suspendaţi: -; Vor mai lipsi: Hăisan, Cânu, Burdujan (puşi pe lista de transferuri); Rezerve: Cerniauskas, Farkas, Ad.Gheorghiu, R.Costin, Gencev, Zmeu, Neagu, Pancu
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu