A treia remiză albă consecutivă pentru Urziceni : Unirea Urziceni - Rapid 0-0 ( rezumat video )

duminică, 1 august 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Unirea Urziceni nu a obtinut nicio victorie in primele trei partide oficiale disputate sezonul acesta, asa ca dorea sa sparga gheata in fata Rapidului, o formatie mult schimbata in bine dupa venirea lui Marius Sumudica pe banca tehnica, care in prima etapa a invins pe FC Vaslui, scor 2-0.
Prima repriza a fost una foarte echilibrata, insa cu putine faze de poarta. Cel mai periculos jucator al gazdelor a fost Marius Bilasco, acesta trimitand un sut bun si doua lovituri de cap, toate pe langa poarta. Rapidul, care a pierdut doi jucatori in primele 45 de minute din cauza accidentarilor, pe Cesinha si Marius Constantin, a avut o buna ocazie in finalul primei parti, sutul lui Herea, din 6 metri, fiind blocat in ultima clipa de un jucator advers.
In ciuda unui ritm bun, fazele de poarta au continuat sa lipseasca si in partea a doua. Jucatorii celor doua formatii rar au nimerit poarta, indiferent de pozitia din care au tras. Primul sut pe spatiul portii din acest meci a venit abia in minutul 70 si a fost trimis de Frunza, insa nici acesta nu a fost foarte periculos. Roman a nimerit si el poarta in minutul 77, cu un sut puternic, boxat in fata de Grigore. Meciul s-a terminat 0-0, rezultatul fiind unul echitabil.

  CASETA MECIULUI  

Stadion: "Tineretului" - Urziceni Marcatori: - Cartonase galbene: -

Unirea Urziceni: Grigore - P.Marin, Galamaz, Maftei, Brandan - Semedo (Neaga '59), Paraschiv (Marinescu '11), Paduretu, Frunza - Onofras (Rusescu '75), Bilasco Rezerve neutilizate: Tudor, Fernandes, Bordeanu, Dale  Antrenor: Ronny Levy

Rapid Bucuresti: Bornescu - Rui Duarte, Antonio, Constantin (Glauber '42), Ezequias - Roman, Lazar, Spadacio, Cesinha (Herea '35) - Cassio, Sburlea (Bozovic '66)  Rezerve neutilizate: Straton, Bozovic, Grigorie, Veronesi, Grigore  Antrenor: Marius Sumudica

Arbitru: Augustus Constantin (Ramnicu Valcea); Asistenti: Sebastian Gheorghe (Suceava) si Mihai Iliescu (Craiova) 

  REZUMAT VIDEO  

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu