FCM Targu Mures – Steaua Bucuresti 0-1 (rezumat video). Steaua castiga la Tg. Mures in prelungiri

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :

FCM Tg. Mures a pierdut meciul de pe teren propriu cu Steaua, scor 0-1, partida facuta praf de arbitrul Alexandru Tudor. Nu mai putin de patru cartonase rosii au fost acordate in acest meci, de la Steaua fiind eliminat Bicfalvi, iar de la FCM, Bruno Fernandes, Topic si Vasilache. Golul victoriei steliste a fost marcat de Bilasco in al doilea minut de prelungiri.

Revenirea lui Mihai Stoica in postura de manager al Stelei a surescitat un adevarat interes asupra partidei in care echipa “ros-albastra” se deplasa la Targu Mures. Aflata pe locul 8 in clasamentul Ligii I, Steaua avea mare nevoie de victorie, un eventual insucces scotandu-i pe Stancu & co. in totalitate din lupta pentru titlu.

Primele 20 de minute ale partidei au fost lipsite de mari ocazii de poarta, insa la rampa a iesit arbitrul Alexandru Tudor care a acordat 6 cartonase galbene si 1 cartonas rosu, ultimul la Bruno Fernandes, fostul jucator al Unirii Urziceni lovindu-l dupa un tackling intarziat pe grecul Kapetanos (’13). Daca jocul nu a aratat absolut nimic in continuare, Tudor si-a continuat recitalul, acordand un nou cartonas rosu gratuity la Bicfalvi (’34), acesta lovindu-l usor cu cotul pe Astafei la un duel la mijlocul terenului.

Pe cat de apatica a fost prima repriza, pe atat de alert a debutat partea secunda. Steaua a avut doua sanse bune prin Kapetanos, blocat de Stetca dupa ce scapase singur spre poarta targ-mureseana (’54), pentru ca peste alte cinci minute portarul gazdelor sa scoata excelent un voleu al lui Stancu de la 15 metri. De partea cealalta, “albii” au pus in pericol poarta “ros-albastra” prin Astafei, care a sutat peste buturile lui Tatarusanu (’57). Gazdele pierd sansa de a obtine un rezultat cat mai bun in 2 minute, cand Topic (pentru un cot in gura la Kapetanos) si Vasilache (o intrare cu piciorul in stomac la Stancu) sunt si ei eliminati. Steaua continua sa preseze, domina steril, dar cand este sa marcheze, balonul nu intra in poarta. Bilasco nu poate sa reia din 5 metri in poarta lui Stetca, trimitand mult peste (’88), insa in cele din urma acelasi Bilasco marcheaza cu capul din 6 metri, la capatul unei actiuni prelungite de atac!

REZUMAT VIDEO


Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu