Universitatea Craiova – Gloria Bistrita 1-2 (rezumat video). A treia infrangere consecutiva pe teren propriu pentru olteni

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Universitatea Craiova a pierdut partida de pe teren propriu cu Gloria Bistrita, scor 1-2, golurile ardelenilor fiind marcate de Junior Moraes, iar cel al oltenilor de Madalin Ciuca. Ceata a acoperit total stadionul din Banie pe final de meci, cand craiovenii au avut mari ocazii de egalare.

Oltenii debuteaza in forta si au prima ocazie in minutul 2 de joc: Mihai Costea trece usor de apararea Bistritei si suteaza periculos, insa Szukala se interpune si Craiova trece pe langa deschiderea scorului. Gaman reia si el cu capul o centrare a lui Wobay, insa Albut scoate de sub bara (3), apoi Dina paseaza pentru Mihai Costea, care nu reuseste sa reia pe poarta dintre fundasii oaspete (5). Pe fondul dominarii oltene, oaspetii sunt cei care deschid scorul, la chiar primul sut pe poarta. In minutul 10, Andrei Muresan intercepteaza o minge la 30 de metri de poarta, paseaza la Bajenaru, contraatacul fiind finalizat de Junior Moraes in dreapta lui Stanca, pentru 1-0. Oltenii preseaza si mai au cateva ocazii prin Gaman (23) si Mihai Costea, din 4 metri (27), fara rezultat pe tabela pentru echipa lui Victor Piturca, aflat in tribune la acest meci din cauza suspendarii primite pentru duelul verbal cu Marian Iancu. Golul plutea insa in aer si nimereste plasa portii lui Albut in minutul 27, dupa doua ocazii consecutive ale Craiovei: Wobay executa un corner, Mihai Costea recentreaza pentru Madalin Ciuca, iar acesta reuseste egalarea. Oaspetii traverseaza o perioada buna in a doua parte a primei reprize, la ocaziile lui Bajenaru (30) si Saceanu (30).
In minutul 42, Alex Piturca intercepteaza la mijlocul terenului o minge pierduta initial de Ologu, avanseaza pana aproape de careul lui Albut si incearca finalizarea, insa trimite peste poarta. Pe contraatac, Junior Moraes reuseste dubla, invingandu-l pe Stanca cu un sut la coltul lung (42).
Prima ocazie a reprizei secunde apartine Craiovei, la sutul lui Ologu din minutul 58. Eugen Neagoe face si doua schimbari, Florin Costea luandu-i locul fratelui sau. Mihai Costea, iar Gangioveanu lui Wobay. Oltenii trec pe langa egalare in fata portii goale, Szukala respingand de pe linia portii o minge trimisa de Gangioveanu (65). Trei minute mai tarziu, Craiova cere penalty la hentul involuntar facut de Nastase, centralul Augustus Constantin lasa jocul sa continue. Pe final de meci, Alex Piturca si Florin Costea rateaza si ei sansa egalarii, iar Craiova ajunge la 3 infrangeri consecutive pe teren propriu, dupa cele cu FC Vaslui (0-1) si Otelul Galati (0-1).

REZUMAT VIDEO

CATALIN BOTEZATU - magazin oficial
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu