Oltchim s-a impus în faţa celor de la Larvik şi aşteaptă tragerea la sorţi de marţi pentru grupa principală!

duminică, 21 noiembrie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Oltchim Rîmnicu Vîlcea a încheiat prima fază a grupelor Ligii Campionilor cu victorie. Calificate deja în grupele principale, elevele lui Peter Kovacs au învins cu 33-28 pe Larvik, una dintre principalele favorite la cîştigarea Ligii în acest sezon. Chiar dacă au obţinut cele două puncte, vîlcencele au încheiat grupa pe locul secund, în spatele norvegiencelor.

Oltchim a reuşit să facă o partidă bună, eliminînd multe dintre greşelile pe care le-a făcut de-a lungul primelor meciuri din grupe. Cu Ionela Stanca care a înscris din toate poziţiile, cu Ramona Maier şi Valentina Elisei într-o zi bună, cu Cristina Neagu imperială de la 9 m şi cu cei doi portari, Talida Tolani şi Paula Ungureanu în aceeaşi formă constantă, vîlcencele şi-au asigurat o victorie care le oferă un moral bun pentru următoarea fază a Ligii Campionilor.

Datorită acestei victorii, scorul la întîlnirile directe a devenit egal, 3-3. În ediţia 2000-2001 a Ligii Campionilor, Oltchim a pierdut ambele partide: 19-24 la Rm. Vîlcea şi 16-22 la Larvik. "Galacticele" şi-au luat revanşa în sezonul 2008-2009, cînd au cîştigat pe teren propriu cu 33-29 şi cu 27-25 în deplasare. Campioana Norvegiei a mai învins, 34-31, în disputa din actuala ediţie.

"Sîntem fericite pentru calificare. Este importantă şi această victorie, pentru că am încheiat cum trebuie această grupă şi că vom avea avea un moral bun pentru viitor" Valentina Beşe

"Ne bucurăm pentru această victorie. A fost un meci greu, în faţa unei echipe puternice. Aşa vom aduce mai mult public în sală să ne susţină aşa cum o fac mereu. Nu îmi doresc un adversar anume pentru grupa principală, important este să mergem noi mai departe şi să facem un joc bun." Adina Meiroşu
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu