Timisoara – Otelul Galati 2-0 (rezumat video). Timişoara se apropie la 1 punct de prima poziţie în clasament!

duminică, 21 noiembrie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Timisoara s-a impus pe teren in fata liderului Otelul Galati, scor 2-0, golurile banatenilor fiind inscrise de Cisovsky si Nikolic in a doua parte a reprizei secunde. Timisoara a terminat meciul cu un om mai putin, Chiacu fiind eliminat pe final, cum si Cosmin Contra a fost trimis in tribune pentru proteste.


La FC Timisoara nu au putut evolua Mansour, Curtean, Scutaru, Bourceanu si Magera, toti accidentati, in schimb Dorinel Munteanu s-a bazat pe intreg lotul de jucatori. Interesant este faptul ca dupa ce a fost criticat etapa trecuta de patronul Marian Iancu, acesta spunand ca nu-l mai doreste pe jucatorul Contra, antrenorul formatiei de pe Bega nu s-a mai trecut pe lista rezervelor.

In prima repriza partida a fost echilibrata, si-a respectat statului de derby cu multe ocazii de ambele parti si cu un ritm excelent. Primele ocazii in prima repriza le-au ratat oaspetii, desi Dorinel Munteanu a ales o formula de joc cu un singur atacant, Gabi Paraschiv, si doi inchizatori. Mai intai Silviu Ilie si apoi Paraschiv nu l-au putut invinge pe Pantilimon, ambele ocazii venind pe partea dreapta, acolo unde Helder si Luchin au fost preocupati mai mult de faza ofensiva. Gazdele au echilibrat disputa in final de prima repriza, bosniacul Grahovac iesind in evidenta si patrand tabela neschimbara pana in pauza.

Repriza secunda a avut in prima sa parte desfasurarea din prima repriza iar in final gazdele au apasat mai puternic pe acceleratie si a reusit sa se desprinda in numai 3 minute prin golurile lui Cisovsky si Nikolici, introdus inspirit la pauza de Cosmin Contra.

REZUMAT VIDEO

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu