Tragerea la sorti Europa League 2010-2011: Adversar din Finlanda sau Andorra pentru Timişoara, Dinamo va intalni pe Hajduk Split

vineri, 16 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
La Nyon a avut loc tragerea la sorţi a partidelor din turul trei preliminar al Ligii Europa. Bănăţenii sunt calificaţi direct în această fază, Dinamo e aproape calificată, după victoria de la Chişinău.
Poli Timişoara va evolua contra nvingătoarei dintre Mypa (FIN) şi Sant Julia (AND) în turul 3 preliminar al Cupei UEFA, în timp ce Dinamo va da piept cu Hajduk Split, una dintre cele mai tari adversare pe care le putea întîlni în această fază a competiţiei.
În turul disputat pe Saviniemi Stadium din Myllykoski, Mypa s-a impus cu 3-0 în faţa andorrezilor şi are o misiune facilă în cea de-a doua manşă.
Hajduk Split, la care stagiunea precedentă a evoluat şi Florin Cernat, a încheiat ediţia precedentă a campionatului Croaţiei pe locul 2, la 4 puncte de campioana Dinamo Zagreb.
După o primă jumătate slabă de sezon, elevii lui Stanko Poklepović au revenit în retur şi au încheiat stagiunea cu 4 victorii în ultimele 5 meciuri.

Turul se joacă pe 29 iulie, în timp ce manşa secundă are loc pe 5 august

În preliminariile Ligii Campionilor, Unirea Urziceni va întîlni formația rusă Zenit St. Petersburg.
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu