Avancronica : FC Brasov - Steaua

sâmbătă, 7 august 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
FC Braşov - Steaua Bucureşti este meci de X2. Gazdele au un moral foarte bun dupa ce au reusit in primele doua etape sa castige la Targu-Mures si apoi acasa cu "U" Cluj si spera sa dea lovitura maine cand vor intalni pe Steaua. Dupa plecarile masive din pauza de vara, se parea ca brasovenii vor fi victime sigure, dar antrenorul Isaila a reusit peste noapte sa faca o noua echipa care are si rezultate pozitive. 
Daca ar reusi o surpriza si in fata Stelei, eternul secund Isaila le-ar inchide gura tuturor contestatarilor sai si ar demonstra ca este un antrenor de mare viitor. In pauza de vara Steaua a castigat toate amicalele, iar in campionat are de asemenea doua victorii in doua meciuri. Incet, incet Victor Piturca construieste o noua Steaua si chiar daca echipa nu joaca la parametri maximi, fata de sezonul trecut este mult schimbata in bine. In mod normal Steaua ar trebui sa castige maine pe "Tineretului", are un lot mult mai valoros, iar Piturca nu se multumeste in nici un caz cu un rezultat de egalitate. Pentru ardeleni o remiza n-ar fi rea tinand cont ca in urma cu o luna majoritatea jucatorilor nici nu se cunosteau. În ultimele 10 meciuri disputate sub Tâmpa, FC Braşov a câştigat de 3 ori (1995, 2001, 2009), de 3 oria a fost egal (2001, 2002, 2009), iar Steaua s-a impus de 4 ori (1996, 1999, 2004, 2005).

  FC Braşov                                              

FC Brasov a obtinut o victorie frumoasa in fata lui "U" Cluj, scor 3-1 si are dupa doua etape maximum de puncte. Echipa lui Isaila a ajuns pe locul doi in clasament, dar obiectivul ramane acelasi, salvarea de la retrogradare, in fond, "galben-negrii" au invins doua echipe nou promovate. Adevaratul meci pentru "stegari" va fi maine importiva Stelei, echipa care de asemenea are sase puncte in clasament. Va fi un meci mai special pentru Vali Badoi si Vali Badea, care au fost siliti sa plece pe usa din dos din Ghencea si care cu siguranta vor juca cu o motivatie in plus in fata fostei echipe. Obiectivul ardelenilor trebuie sa fie realist, in declaratii ei par super optimisti ca pot bate pe Steaua, dar cu siguranta toti ar fi multumiti daca ar reusi sa nu piarda acest meci. În următoatele trei etape FC Braşov va juca cu FC Vaslui (deplasare), Unirea Urziceni (acasă) şi Oţelul Galaţi (deplasare).

Echipa probabilă: Mincă - I.Voicu, Oroş, Rusu, Cr.Ionescu - M.Cristescu, Ilyeş, Martinović, Williams - V.Badea, Hadnagy; Antrenor: Daniel Isăilă; Accidentat: Năstăsie; Suspendaţi: Majerník; Rezerve: Kajcsa, Dedu, L.Dumitru, Mateiu, Chipciu, Drăgan, Bădoi

  Steaua Bucureşti            

In fata a 25.000 de specatatori, Steaua a reusit o victorie la limita cu U.Craiova, scor 2-1. Acest succes a fost umbrit de o decizie a arbitrului asistent Onicas, care la scorul de 1-0 pentru Craiova i-a anulat acesteia un gol perfect valabil. Nu se stie cum ar fi decurs meciul daca ar fi fost 0-2, dar pana la urma Steaua a ramas cu cele trei puncte si continua lupta pentru castigarea campionatului. "Ros-albastrii" au ca obiectiv in meciul de la Brasov victoria, stiu ca adversara nu mai este asa puternica precum in sezoanele trecute si in mod normal ar trebui sa obtina cele trei puncte. Pana acum stelistii au castigat cele doua meciuri din campionat cu scorul de 2-1, reusind de fiecare data sa egaleze si sa preia conducarea pe tabela de marcaj. Piturca si-ar dori ca jucatorii lui sa fie mai atenti si sa inscrie ei primii pentru a nu mai avea emotii ca in precedentele intalniri. În următoatele trei etape Steaua va juca cu Victoria Brăneşti (acasă), FC Vaslui (deplasare) şi FC Timişoara (acasă).

Echipa probabilă: Tătăruşanu - Emeghara, Abrudan, Geraldo Alves, Latovlevici - Nicoliţă, D.Stoica, Păcurar, Răduţ, Cr.Tănase - B.Stancu; Antrenor: Victor Piţurcă; Accidentaţi: Szekely, Kapetanos; Suspendaţi: -; Rezerve: Stanca, Todorov, Martinović, A.Ionescu, Gardoş, Angelov, Surdu
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu