Avancronica : FCM Targu-Mures - Unirea Urziceni

sâmbătă, 7 august 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
FCM Târgu-Mureş - Unirea Urziceni este meci de X2. Gazdele vin dupa un 1-1 la Vaslui, meci in care au furnizat surpriza etapei a doua si vor incerca sa obtina in fata suporterilor prima victorie in Liga 1. Va fi cam greu sa reuseasca acest lucru, intrucat Unirea Urziceni este o echipa foarte greu de invins (in 180 de minute cei de la Zenit abia au reusit sa inscrie un gol). Avantajul ardelenilor este ca adversara sa a avut o deplasare lunga la mijlocul saptamanii pana la Sank Petersburg, iar jucatorii sunt destul de obositi in urma calatoriei si a efortului depus impotriva lui Zenit. Ialomitenii n-au nici o victorie in acest debut de sezon si in ciuda problemelor de lot si a crizei financiare prin care trec vor incerca sa sparga maine gheata. In mod normal Unirea ar trebui sa castige maine, in timp ce targ-muresenii cu siguranta s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate.

  FCM Târgu-Mureş                          

FCM Targu Mures a fost performera etapei a doua reusind sa obtina un 1-1 pe terenul unei candidate la titlu, FC Vaslui. Echipa lui Adrian Falub ar fi putut obtine chiar trei puncte, pentru ca a condus cu 1-0 pana in minutul 90, dar a fost suficienta o clipa de neatentie si a primit gol din parte fundasului Gladstone. Jucatorii au capatat incredere in ei in urma acestui rezultat de la Vaslui, au vazut ca nu sunt victime sigure in Liga 1 si daca au fost in stare sa reziste in fata echipei lui Lopez Caro, de ce n-ar face-o si impotriva Unirii Urziceni? Ar fi frumos pentru mureseni sa obtina o victorie in fata Urziceniului, echipa care tocmai a fost eliminata de Zenit in preliminariile UCL. In următoatele trei etape FCM Târgu-Mureş va mai juca cu Oţelul Galati (deplasare), Dinamo (acasă) şi Gloria Bistriţa (deplasare).

Echipa probabilă: Dănălache - Cr.Pop, Cordoş, Fl.Moldovan, Topić - Vagner, Casquero, Fl.Dan, D.Roman - Stere, Vancea; Antrenor: Adrian Falub; Rezerve: Botoşer, Onicaş, Fl.Stângă, Edu, D.Matei, Didi, Veljović

  Unirea Urziceni                 

In acest sezon Unirea a jucat cinci meciuri oficiale, nereusind sa castige nici unul. In toate aceste partide ea a fost dominata clar de CFR (Supercupa), Pandurii & Rapid (Liga 1) si Zenit (preliminariile UCL), reusind doar in ultima repriza de la Sankt Petersburg sa arate ca este o echipa de top. Chiar daca a parasit Liga Campionilor, echipa lui Levy a avut trei ocazii mari de a marca in fata rusilor, dar a avut ghinion. Ialomitenii vor incerca maine la Targu-Mures sa obtina prima victorie din actuala stagiune in fata unei echipe care este nou promovata si lipsita de experienta. În următoarele trei etape Unirea Urziceni va întâlni pe Universitatea Cluj (acasă), FC Braşov (deplasare) şi FC Vaslui (acasă).

Echipa probabilă: Arlauskis - P.Marin, Maftei, Galamaz, Bordeanu - Semedo, L.Marinescu, Pădureţu, Frunză - Bilaşco, Rusescu; Antrenor: Ronny Levy; Accidentaţi: I.Apostol, S.Paraschiv; Suspendaţi: -; Rezerve: C.Grigore, B.Fernandes, Brandan, Neaga, E.Nicu, Dale, Onofraş
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu