Avancronica: Hajduk Split - Dinamo

miercuri, 4 august 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Hajduk Split - Dinamo Bucureşti va fi un meci echilibrat, iar romanii, chiar daca au castigat in tur cu 3-1, nu sunt nici pe departe calificati. Hajduk joaca bine acasa, va fi incurajata puternic de fanii sai fanatici si spera sa marcheze cat mai repede un gol, pentru a avea sansa sa recupereze diferenta de doua goluri.  Lucrurile sunt clare pentru croati, au nevoie de o victorie cu 2-0. Dinamo trece printr-o perioada de forma foarte buna, in acest sezon a castigat toate meciurile si dupa victoria cu 3-1 din tur a vazut ca Hajduk este o echipa de batut. In mod normal Hajduk-Dinamo este meci de 1X, gazdele vor face tot posibilul sa castige, in timp ce oaspetii vor aborda meciul cu precautie, urmand a juca mai defensiv si pe contraatac, incercand sa conserve cat mai mult avantajul de doua goluri luat pe teren propriu.

  Hajduk Split                                             

Hajduk Split a pierdut la Bucuresti cu scorul de 1-3 in fata dinamovistilor si va avea in meciul retur o misiune dificila, ntrucat va avea nevoie de o victorie cu 2-0 pentru a ajunge in play-of-ul UEL. Hajduk este vinsă în ultimele 15 meciuri de acasă, iar intrebarea care se pune e daca Dinamo va putea sa-si conserve avantajul. Spre deosebire de meciurile din deplasare, unde câştigă rareori, Hajduk este o echipă de temut pe teren propriu. Croaţii s-au impus în 14 din ultimele 15 partide oficiale disputate la Split, doar Rijeka reuşind să ia un punct în acest interval. Totuşi, ultima victorie notabilă obţinută de Hajduk acasă în cupele europene rămâne succesul cu RCD Mallorca in 2001. De atunci, croaţii au învins doar echipe modeste precum Shelbourne sau FC Haka. Hajduk a debutat în noul sezon cu o victorie categorică, 6-1 cu Istra Pula, în următoarea etapă remizând la Osijek, 2-2.

Echipa probabilă: Subasic - Rezic, Maloca, J.Buljat, Strinic - Tomasov, Brkljaca, Andric, Ibricic - Ahmad Sharbini, Anas Sharbini; Antrenor: Stanko Poklepovic; Accidentaţi: Marin Ljubicic, Marijan Buljat

 Dinamo Bucureşti           

Dinamo Bucuresti a invins cu 3-1 pe Hajduk Split in prima mansa a Europa League si a devenit favorita la calificare. Echipa lui Ioan Andone a mai facut un joc bun si in campionat, invingand cu 5-3 pe Sportul Studentesc. Pana acum, "cainii rosii" au jucat cinci partide oficiale in noul sezon, castigandu-le pe toate. Dinamovistii au marcat in aceste partide nu mai putin de 17 goluri, insa este ingrijorator faptul ca au si primit cam multe, sase, in conditiile in care adversarele, cu exceptia croatilor, au fost destul de modeste. Obiectivul principal al "alb-rosilor" din aceasta toamna este de a se califica in grupele Europa League, dar pentru asta vor trebui sa fie atenti la returul din Croatia iar apoi sa castige si meciul de play-off. Daca Dinamo va reusi sa inscrie un gol, ar rezolva in mare masura problema calificarii, iar antrenorul Andone se va putea gandi la meciul din campionat, cel cu Pandurii Targu-Jiu. Şefii dinamovişti promit un bonus total de 75.000 de euro dacă elevii lui Andone bat la Split.

Echipa probabilă: Curcă – Homei (Scarlatache), Moţi, Garat, Pulhac - Torje, N'Doye, Mărgăritescu, Căt.Munteanu - Andrei Cristea, M.Niculae (Adrian Cristea); Antrenor: Ioan Andone; Accidentaţi: Dolha, L.Goian, D.Grigore, M.Alexe; Suspendaţi: -; Rezerve: Bălgrădean, Scarlatache, Zie Diabaté, D.Koné, Rus, Vranjković, L.Ganea, G.Păun, Adrian Cristea
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu