Unirea a pierdut calificarea în play-off-ul Champions League: 0-1 cu Zenit ( video )

miercuri, 4 august 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Dupa remiza alba din Ghencea, Unirea avea doua variate din trei la Sankt-Petersburg, fie un egal cu goluri, fie o victorie. Numai ca ialomitenii nu au batut pe nimeni in acest sezon, iar in tur cu mare noroc au reusit sa scoata un 0-0, marele merit fiind al portarului Arlauskis.

Presiunea rusilor nu a fost foarte ridicata in debutul jocului, fazele de poarta cele mai importante apartinand romanilor, cei mai periculosi jucatori fiind Rusescu, Frunza si Marinescu. Gazdele au reusit sa deschida scorul in minutul 33, prin portughezul Danny, care a marcat cu un sut puternic din 12 metri, dupa ce a scapat din marcajul lui Nicu. Danny a mai trecut o data de Nicu, sase minute mai tarziu, insa nu a mai nimerit cadrul portii. Unirea a avut mare noroc in minutul 43, cand Kerzhakov a trimis peste din cativa metri.

Gazdele au avut o buna sansa de a se desprinde in minutul 51, dar Meira a reluat slab din apropierea portii si Arlauskis a prins. Urziceniul a trimis primul sut pe poarta din repriza a doua la 19 minute de la startul acesteia, prin Brandan, care a executat bine o lovitura libera. Dupa patru minute, Neaga a intrat in careu si a sutat la coltul scurt, mingea fiind respinsa in corner de Malafeev. Zenitul a avut o ocazie uriasa in minutul 69, cand Fayzulin a trimis, cu capul, in bara din sapte metri, mingea i-a revenit, dar a trimis peste. Un minut mai tarziu, Kerzhakov a reluat pe spate si Arlauskis a respins. Apoi a venit randul Unirii sa aiba o ocazie, in minutul 73, sutul lui Dale, din sapte metri, fiind retinut de Malafeev. Desi au jucat cu mult tupeu in finalul meciului, romanii nu au reusit golul egalizator, care i-ar fi trimis in play-off-ul Ligii Campionilor.

  CASETA MECIULUI  
Zenit - Unirea Urziceni 1-0 (0-0 in tur)
Stadion: "Petrovsky" - Sankt-Petersburg  Marcatori: Danny '33  Cartonase galbene: Hubocan '26, Shirokov 35

Zenit: Malafeev - Anyukov, Meira, Lombaerts, Hubocan - Shirokov (Fayzulin '64), Zyryanov, Denisov, Bystrov (Rosina '46) - Danny, Kerzhakov (Kanunnikov '76)  Rezerve neutilizate: Zhevnov, Lazovic, Huszti, Ionov  Antrenor: Luciano Spalletti

Unirea: Arlauskis - Nicu, Galamaz, Maftei, Bordeanu - Brandan, Marinescu, Frunza (Onofras '87), Semedo (Dale '53) - Bilasco, Rusescu (Neaga '58)  Rezerve neutilizate: Grigore, Mehmedovic,   Fernandes, Petre Marin  Antrenor: Ronny Levy

Arbitru: Mike Dean; Asistenti: Stephen Child si Adam Watts (toti din Anglia) Arbitru de rezerva: Lee Mason

  GOLUL MARCAT DE DANNY  

Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu