Avancronica: Gloria Bistrita - Astra Ploiesti

sâmbătă, 31 iulie 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Cu exceptia sezonului 2009-2010, meciurile dintre Gloria Bistriţa si Astra Ploieşti s-au terminat de fiecare data cu victoria echipei gazda. Daca ar fi sa ne luam dupa statistica, meciul de maine ar fi de 1 solist, intrucat pana acum, in cele sase intalniri de la Bistriţa, Gloria a castigat de fiecare data. 
Echipa lui Laurentiu Reghencampf porneste usor favorita si maine pentru ca este in forma, iar jucatorii chiar si fara vedeta Junior Moraes pe teren (a mancat prea multa inghetata si a racit) au scos un rezultat de 2-2 la Timisoara, acolo unde putin echipe vor reusi sa castige puncte. Oaspetii vor incerca sa obtina un punct dar pentru asta vor trebui sa faca un joc bun si sa nu mai faca greselile din meciul cu Dinamo, cand s-au multumit in repriza secunda sa apere avantajul de 1-0, lasandu-se dominati categoric de adversari. Gloria Bistriţa - Astra Ploieşti este meci de 1X.

 Gloria Bistriţa                                       
Gloria Bistriţa a inceput cu bine noul sezon reusind sa castige un punct pe terenul Timisoarei. Cu putina atentie ardelenii ar fi putut obtine victoria pentru ca dupa penalti-ul transformat de Cristian Coroian, timisoreanul Contra a fost eliminat, dar n-au stiut sa gestioneze acest moment psihologic. Va urma acum un meci cu Astra Ploieşti, echipa care a pierdut de fiecare data la Bistriţa, dar asta nu inseamna ca Bistriţa are victoria asigurata din oficiu. Urmatorii adversari ai Gloriei vo r fi Sportul Studentesc (deplasare), Pandurii (acasa) si Rapid deplasare).

 Echipa probabilă :  Albuţ - Săceanu, Tudose, Frăsinescu, Velcovici - De Pina, Mureşan, Anton, Cip.Petre - Júnior Moraes, Coroian; Antrenor: Laurenţiu Reghecampf; Accidentaţi: -; Suspendat: V.Năstase (va sta două etape)


 Astra Ploieşti                                         Astra Ploieşti a avut mult timp avantaj pe tabela de marcaj in fata lui Dinamo, dar cu 12 minute inainate de final a fost egala dupa un penalti, pentru ca in prelungiri sa primeasca golul infrangerii (90+3). Inainte de golul lui Adrian Cristea, nigerianul Fatai a trimis mingea milimetric pe langa bara lui Curca si in loc de 2-1 pentru prahoveni a fost 1-2… Mihai Stoichiţă a fost eliminat de arbitrul Deaconu, astfel ca la Bistriţa va sta in tribune urmand a da indicatii secundului Mihai Stoica. Dupa ce a pierdut acasa, Astra va incerca la Bistriţa sa castige cele trei puncte, sau in cel mai rau caz sa obtina, pentru prima data in istorie macar un punct. Urmatorii adversari ai prahovenilor vor fi Gaz Metan Medias (acasa), CFR Cluj (deplasare) si U. Craiova (acasa).

Echipa probabilă: Ebéde - Măţel, Mihalache, Rohat, Val.Sandu - Strătilă, Seto, Bornosuzov, V.Dinu - Mihalcea, Lukacs; Antrenor: Mihai Stoichiţă; Accidentaţi: Al.Stan, Kakalov; Incerţi: Opršal, Gussev; Suspendat: Mihai Stoichiţă; Vor mai lipsi: Bălaşa (încă nelegitimat, aşteaptă decizia comisiei pentru a fi declarat liber), Nogo, William Douglas, Tiago Fonseca (în urmă cu pregătirea fizică)
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu