FC Timisoara - Manchester City in play -off-ul Europa League 2010/2011

sâmbătă, 7 august 2010

Distribuie si prietenilor tai acest articol :
Formaţia FC Timişoara va întâlni echipa engleză Manchester City, în play-off-ul Europa League, conform tragerii la sorţi de vineri, de la sediul UEFA de la Nyon. FC Timişoara va juca primul meci pe teren propriu, la 19 august, în timp ce returul se va disputa în 26 august, în Anglia.

Marian Iancu: "Tragerea la sorţi este o consecinţă a locului pe care l-am ocupat în ediţia trecută de campionat. Suntem cu toţii vinovaţi de acest lucru, fapt pentru care vom fi supermotivaţi să mergem mai departe. O vom elimina pe Manchester City, aşa cum am făcut-o şi cu Şahtior. N-am fost niciodată mai sigur de acest lucru. Am mare încredere în echipă, în antrenor, în staff, că ne vom mobiliza aşa cum numai noi ştim să o facem când ajunge cuţitul la os. Nu va fi doar un spectacol, va fi o victorie a noastră".

Vladimir Petrovici: "S-a tras la sorţi cel mai puternic adversar posibil pentru noi. Mai greu nu se putea! Ne vom lupta însă şi ne vom juca şansa. Cei de la Manchester City sunt favoriţi, asta e clar. Ştim ce jucători au în lot, ce fotbalişti au achiziţionat în ultima perioadă. Favorita din acest meci se cunoaşte, dar noi nu ne vom preda".
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu